Søndag den 22. kl. 16.00 på Ceres Park i Aarhus gik Henrik Sønderby på banen til sin kamp nummer 400 i Superligaen. Henrik skrev selv dette på sin Linkedin profil inden kampen:

“På søndag den 22. november runder jeg en historisk milepæl, idet jeg er linjedommer i min superligakamp nr. 400! Der er det hele 16 år, 1 måned og 5 dage siden, jeg havde debut i kampen Viborg – FC Midtjylland. Det føles som meget længe siden, hvilket understøttes af, at målscorerne i Viborgs 2-1 sejr var to gange Michael Gravgaard og Mohammed Zidan, at Ståle Solbakken endnu ikke var en del af FCK, at Stig Tøfting huserede på AGF´s midtbane, og Michael Laudrup var træner for Brøndby IF. Det har været en krævende, udfordrende og ikke mindst spændende rejse som aktør i en fodboldverden i konstant hastig udvikling. Da jeg startede, var det uden hjælp fra fjerdedommere, elektroniske linjedommerflag, headset kommunikation eller VAR. Det blev til 14 år på den internationale scene med næsten 100 kampe og uforglemmelige oplevelser på de største stadions i Europa, og jeg skylder en lang række mennesker en stor tak for deres støtte undervejs, men venter dog til jeg engang stopper som aktiv. Et helt særligt rundt jubilæum, og hvis statistikkerne taler sandt, er det faktisk kun Rasmus Würtz, der som aktiv på banen har deltaget i flere Superligakampe. På søndag går det løs igen i Aarhus, og jeg glædes over forsat at kunne bidrage på fodboldens højeste niveau i Danmark.”

Et stort tillykke skal lyde til Henrik med denne store bedrift!

Superligakamp nummer 400!