KFD
Nyheder

KFDs talentprogram var på plads i Sundby Idrætspark

De fem talenter i KFDs talentprogram

Der var lagt op til et drama i toppen af rækken i 1. division da Fremad Amager og Lyngby Boldklub mødtes i kampen om de eftertragtede playoffpladser. Derfor var der også klar tale inden kampen fra dagens dommer, Sebastian Aagerup: ”Begge hold har brug for tre point, ellers er ambitionen om oprykning væk”.

Kampen skulle vise sig at leve op til de høje forventninger som både dommerteam og KFD’s lokale talenter havde. I en spændende første halvleg hvor Lyngby var foran 3-0 efter 30 minutter, fik Fremad Amager reduceret inden pausen. I anden halvleg skulle kampen vise sig at vende på en tallerken. Fremad Amager får efter en hektisk start på halvlegen scoret to gange, og i overtiden skulle de så sikre sig alle tre point og fortsat overlevelse i kampen om oprykningspillet til Superligaen.

Som sagt var de lokale talenter fra KFD ude at se kampen, og her fik de til opgave at holde øje med Sebastians evne til at lede kampen med brug af forskellige virkemidler. Dette var en spændende opgave som gav nye perspektiver på, hvad der skal til for at klare den på eliteniveau. Afsluttende fik følget lov til at overvære den efterfølgende udvikling i omklædningen. Dette gav en unik indsigt i hvordan man får feedback og vejledning på øverste eliteniveau i Danmark.