KFD
Nyheder

Foredrag med Peter Møller tirsdag d. 28 maj.

I anledning af KFD’s 75 års jubilæum afholder KFD en række yderst interessante foredrag med nogle af dansk fodbold største notabiliteter. De første to foredrag med Kasper Hjulmand og Stig Tøfting har været fantastiske indholdsrige og med gode og dybe indblik i fodbold-verdenen. Nu er vi klar med endnu en spændende aften, i det vi får besøg af DBU’s direktør og tidligere landsholdspiller, Peter Møller.

Peter Møller

Datoen for dette arrangement er tirsdag d. 28. maj og finder sted i Frederiksberg-Hallerne. Der vil som sædvanlig være fællesspisning, som starter kl. 18. og en time senere går Peter Møller på og han vil bl.a. fortælle om EM 2020 på dansk grund. Få et unikt indblik i den store sportsbegivenhed og hør, hvordan du kan blive en del af den!

Tilmelding sker på kfdtilmelding@hotmail.com, hvor du skriver dommernummer, navn samt om du ønsker stegt flæsk eller kylling i emnefeltet. Arrangementet koster kun 50 kr. som dækker mad, én drikkevare samt foredrag. Betaling sker på dagen.

KFD har også fået fremstillet en lodtrækningsmønt i anledning af vores jubilæumsår. Dommermønten er gratis for alle KFD’s medlemmer og vil bl.a. blive udleveret denne dag. Vi håber, du vil prioritere endnu en jubilæumsaften med KFD.

KFD’s jubilæumsmønt
Hi, I’m René Krarup