Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/add-local-avatar/avatars.php on line 1410 Tøfting – uden filter

Stig Tøfting er og har altid været en mand med holdninger. Derfor kan det kun blive en fantastisk aften, når KFD inviterer til foredrag med ”Plæneklipperen” mandag d. 25. marts i Frederiksberghallerne på Jens Jessens Vej. 41 landskampe i rødt og hvidt, spillerkarriere i bl.a. Bundesligaen og Premier League og ekspertkommentator på Viasat, gør at Tøfting har haft fingeren på pulsen i dansk og international fodbold igennem de sidste 25 år.

Aftenen vil bl.a. indeholde en tur op igennem Tøfting’s karriere med masser af anekdoter fra både klubhold og landshold. Og mon ikke Tøfting også kommer ind på hvorfor, at han var med i Real Madrid, da Thomas Graversen blev præstenteret dér. Kort fortalt, er vi sikre på at det bliver en uforglemmelig aften, som du nødigt skal gå glip af.

Mad, foredrag og bog for 50 kr.

Vi starter kl. 18.00, hvor der vil blive serveret stegt flæsk eller kylling samt én drikkevare – og kl. 19.00 går Tøfting på. KFD har købt Tøfting’s bog ”No regrets”, som til dato er solgt i langt over 90.000 eksemplarer og den udleverer vi til alle dommere, når foredraget er slut.

Alt dette får du for 50 kr., som betales på aftenen.  Du skal blot sende en mail til kfdtilmelding@hotmail.com, hvor du i emnefeltet skriver: Tøfting, dit dommernummer og navn samt hvilken ret, som du ønsker.

Skal du spise med, er tilmeldingsfristen fredag d.22/3. Ønsker du blot at komme til foredraget er tilmeldingsfristen søndag d. 24/3.

Tøfting – uden filter