KFD
Nyheder

Soenderby teorimester – igen

40 forventingsfulde KFD´er var til det årlige teorimesterskab i Frederiksberg Hallens Restaurant.

Utraditionelt blev der indledt med en sund spise i form af stegt kylling med pasta og salat i rigelige mængder. Da dette var slugt uden egentlige kampe gik vi over til den alvorlige del af festen. Jan Carlsens djævelskab blev uddelt og de 35 spørgsmål med svarmulighederne 1X2  fik man som sædvanlig 40 minuter til at bande over.

Vores  FIFA-liniedommer Sønderby “stjal” flot på ny pokalen med 31 rigtige – tillykke!

Just udklækkede dommer Erik Gamberini fik flot “sølvmedaljer” med 30 point og Kasper Madsen gaflede “bronzen”. Den ene halvdel af “KBU-dommer” Rasmus Foged blev flot nr. 4. (uden at nævne navnet på det andet medlem af KBU-Dommer for ikke at udlevere dette meget  lange menneske fra Borup, kan vi oplyse at denne meget lange mand  brugte ekstrem megen tid på at bande over spørgsmålene.)

Erik Eriksen blev nr. 5 så det kan være vi sætter hans odds 2  lidt op næste år  – men bemærk at det KAN være en tidlig skudfinte fra Eriksens side for at slå til benhårdt næste år.

Jan Carlsen havde fra sine mange ture til udlandet som udvikler medbragt “en skattekiste” af modtagne gaver fra diverse klubber som vi heldigvis så kunne del ud af. Der er mere i skattekisten og det ryger så  til KFD-afslutningsfestens lotteri ( stor tak til Jan).  Hvis nogen ligger ind med tilsvarende  fra diverse opgaver i ind- og/eller udlandet som kan bruges som præmier og dermed gøre gavn må i meget gerne give et praj til undertegnede.

Franke
“Generalsekretær”

OBS: Oopgaver og svar kommer selvfølglig senere her på sitet, når det har været brugt ude omkring i landet.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply