KFD
Nyheder

Vinder af Teorimesterskabet 2017 blev ……

Onsdag aften lagde ca. 60 KFD’ere vejen forbi Frederiksberghallen for at dyste om at blive den 24. vinder af KFD’s teorimesterskab. Aftenen startede traditionen tro med fællesspisning, hvor medlemmerne kunne få fyldt energidepoterne op inden aftenens test. Herefter var det muligt at prøve og købe dommertøj. KFD havde nemlig lokket Diadora til at tage turen fra Frederikshavn til Frederiksberg denne aften og de havde nogle supergode tilbud med på bl.a. strømper, sko og træningsdragter mm.

Aagerup-klanen er dybt koncentreret
Aagerup-klanen er dybt koncentreret under dette års test

Efter spisning og køb af dommertøj var det tid til aftenens hovedret, nemlig teoritesten 2017. Jan Carlsen fortalte kort om dagens test samt at alle former for hjælpemidler – udover en kuglepen – selvfølgelig var forbudt. 35 spørgsmål om fodboldloven med tre svarmuligheder skulle nu løses.  Fra en livlig og højrøstet stemning, blev der nu fuldstændig stille i lokalet i den næste halve times tid.

Efter prøverne var blevet rettet gennemgik Carlsen spørgsmålene og de korrekte svar blev som altid en smule mere indlysende, når Carlsen gennemgår dem.

Sebastian og Bart dystede om 2-pladsen
Sebastian og Bart dystede om 2-pladsen

Og så var der dømt pokaloverrækkelse. Carlsen kunne fortælle, at der var to dommere på 2-pladsen. De havde begge to 33 rigtige og det var Bart og Sebastian Aagerup. KFD’s formand Ruben mente ikke, at der kunne være to andenpladser, så derfor skulle Bart og Sebastian i omkamp om 2-pladsen.  Jan Carlsen var naturligvis forberedt på dette og hev en seddel frem med 30 nye spørgsmål omkring fodboldloven! Og her gjaldt ”sudden death”-reglerne. Svar på et spørgsmål og første gang du svarer rigtigt og modstanderen svarer forkert, har vi fundet vinderen 2-pladsen. Og her trak Bart det længste strå og blev dermed nr. 2, mens Sebastian officielt blev nr. 3. Tillykke til begge to.

Og så skulle aftenens vinder kåres. Og med imponerende 34 rigtige kunne Jan Carlsen overrække trofæet til Mikkel B. Randers. Det var i øvrigt andet år i træk, at Mikkel er løbet med titlen. Så trods en revideret fodboldlov med mange ændringer dette år viste Mikkel – igen – stor klasse. Og lægger man sidste års teorispørgsmål sammen med dette års spørgsmål, så har Mikkel svaret rigtigt på 69 ud af 70 spørgsmål om fodboldloven.  Det er sindssygt imponerende….!!!

Til sidst overrakte Ruben et par flasker vin til Carlsen, som tak for endnu engang at have leveret aftenens underholdning.

Det eneste spørgsmål – som Mikkel (og mange andre) – svarede forkert på var spørgsmål 28. Gik du glip af årets teoritest eller vil du blot lige teste nogle af dine venner, kan du hente årets test her. Og skulle du være i tvivl om svarene til testen, kan du finde svarene på testen her.

Se alle vinderne gennem tiderne af teorimesterskabet her.

Mikkel vinder for teorimesterskabet for andet år i træk
Mikkel vinder teorimesterskabet for andet år i træk
Hi, I’m René Krarup