KFD
Nyheder

Intromøde for det nye KFD Talentprogram

Torsdag d. 19 januar kl. 18:30 afholdte det nye KFD Talentprogram sit første møde, hvor 8 af de 9 nye talenter var fremmødt. Aftenens festlig- og seværdigheder tog plads på på Det Argentinske Vinhus på Amager, hvoriblandt størstedelen af talenternes mentorerne også var fremmødt.

IMG_0783
KFD’s talentgruppe

Mødet var tiltænkt som en præsentation af hvad KFD’s Talentprogram er og hvad formålet med dette er. Talenterne og mentorerne blev præsenteret for alle, så man i fællesskab kunne møde allesammen hinanden for første gang. Talentprogrammets chef, Bjarne Nigaard, fortalte visionen og kerneelementerne i dette talentprogram og til det, hvilke strategier der er sat for at kunne nå visionen. Talenterne her er meget inddraget, siden det er dem som skal kæmpe hårdest, for at få tingene til at lykkes.

Mødet bestod af tre etaper:

Tidligt under mødet skulle de 8 unge talenter tage en personlighedstest, for netop at give et billede af, hvilken leder og person(type) talenterne selv er – både inde og udenfor banen. Talenternes feedback på testen kan forventes at modtage til talentprogrammets næse møde, onsdag d. 1. marts, 2017.
Undervej, så blev talenterne præsenteret for hvad de egentlig havde søgt ind til. Derfor var Bjarne Nigaard i stand til at forklare, hvilke forventninger KFD’s Talenprogram har til dem og hvilke elementer programmet består af i år 2017. Hermed fik talenterne også ytret sig om, hvad de forventer af det nye KFD talentprogram samt hvordan det kan gavne dem og styrke deres dommeregenskaber.

Bjarne Nigaard fortæller om visionerne.
Bjarne Nigaard fortæller om visionerne, mens mentor Lars Skibild lytter.

Klokken 20:30 blev gruppen sendt af sted mod Prismen, hvor løbetøjet skulle på og ellers stod den på opvarmningen inden KFD’s indendørstræning startede. Da klokken blev 21, startede den såkaldte Yo-Yo restitutionsintervaltest (løbetest), hvor talenterne blev testet i deres fysiske færdigheder.

IMG_0778
Aftenen sluttede af med yoyotest

Introduktionsmødet var en øjenåbner for talenterne om hvad Talentprogrammet kunne bidrage med og hvilke forventninger der var til talenterne. Hvis dette skal blive en succes, så er talenterne nødt til at kæmpe og give sig 100%, for i sidste ende vil dette være til gavn. Talentprogrammet har givet talenterne endnu mere motivation og blod på tanden til at være en del af KFD’s talentprogram – og ikke mindst præstere i de kommende sæsoner. Der kan afsløres, at der er tale om to gode workshops: ”Kropssprog” & ”Kommunikation under pres”, som forhåbentligt skal forbedre talenterne. Idet formen skal være i tiptop, så vil der blive arrangeret et oplæg omkring kost og træning. Talenter vil få muligheden om at tage ud og følge en elitetrup, og se hvordan det foregår på eliteplan. Talenterne får arrangeret et møde, hvor Kenn Hansen vil snakke om sin dommerkarriere, og hvorfor han valgte at stoppe. Til sidst blev talenterne ellevilde da der blev fremhævet ’Træningslejr i udlandet, som er et sted hvor det kun går op ad’.

Hi, I’m René Krarup