Fodbolddommer.dk har fået et ansigtsløft, så du forhåbentlig får mere ud af siden.

Efter et længere tilløb kan vi i dag præsentere KFD’s nye hjemmeside. Den gamle hjemmeside havde efterhånden en del år på bagen, så derfor har det været tiltrængt med en opstramning på både teknikken og indholdet.

Mere og bedre indhold

Vi har forsøgt at lave en hjemmeside, som i høj grad henvender sig til dem, som allerede er dommere. Det er medlemmerne, der skal have noget ud af siden. Derfor introducerer vi en ny pulje af indhold, som vi kalder Klubhuset.

I Klubhuset kan du finde spændende artikler, gode råd fra kollegaer og spændende videoklip.

Derudover har vi opdateret det eksisterende indhold og lavet en mere simpel struktur, som gerne skulle gøre det nemmere at finde det, man har brug for. Vi har blandt andet halveret antallet af sider.

Nyheder og Jans corner, som er nogle af sidens største attraktioner, finder du naturligvis stadigvæk.

Bedre på mobil og mere fleksibel

En af de vigtigste grunde til at lave en ny side er, at den nye side er responsiv. Det vil sige, at hjemmesidens indhold tilpasser sig skærmstørrelsen på den enhed, som du besøger siden med. Så nu kan nemt og hurtigt finde eksempelvis praktisk info om spilletider på mobilen, når du sidder ude i omklædningsrummet. Det er naturligvis ikke nødvendigt for KFD’ere, som altid møder velforberedte op til kamp.

En anden fordel ved det nye design er fleksibilitet. Det lægger man selvfølgelig ikke så meget mærke til ude bag skærmene, men den gamle hjemmeside var meget svær at justere, hvis man ønskede at lave mindre ændringer. Hvis der er noget, I ikke kan lide på den nye hjemmeside, så kan vi hurtigt lave det om.

Ingen tilfredshedsgaranti

Nu har de fleste af os det jo med at hænge fast i gamle vaner engang i mellem, og der skal nok være nogen af jer, som bedre kunne lide den gamle side, men man kan som bekendt ikke få alt her i livet.

Alle er dog velkomne til at komme med ris, ros, ideer eller ændringsforslag, så skal vi straks se, om vi kan føre dem ud i livet.

I kan skrive til os på Renethunoe@gmail.com.

God fornøjelse med den nye fodbolddommer.dk

Categories: Nyheder