Jans Corner

Jan Carlsens Corner

Jan Carlsen er international dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Jan Carlsen er også en del af den danske VAR implementering i dansk fodbold.

Jan Carlsen
Jan Carlsen

Hver uge tager han fat i aktuelle hændelser, kontroversielle situationer og finurligheder fra såvel danske som internationale kampe. Det sker i Tipsbladets klumme Jans Corner, som gengives her på siden.


Læs alle Jans artikelindlæg her


  • Lynnedslag og baneløbere

    Nu har jeg efterhånden taget tilløb et par gange, og det skal nok lykkes at få retningslinjerne til den kommende sæson omtalt her, inden det går løs i superligaen den 16. juli.  Men det viser bare, at man kan planlægge lige så tosset, man vil, men selv i denne såkaldt stille sæson stiller emnerne sig…

    Læs artiklen her


  • Piercinger er ikke lovligt udstyr

    Jeg lovede i sidste uge, at denne uges klumme ville beskæftige sig med retningslinjerne for den kommende sæson og de ting, som dommerne specielt ville have fokus på (og spillerne skulle tage sig i agt for) – men nogle gange kommer der bare en slæde i vejen.

    Læs artiklen her


  • Dommeren som ingen lægger mærke til

    Disse linjer skrives på grænsen mellem onsdag aften og torsdag morgen. Jeg ville gerne have de to U/21-semifinaler med i billedet, hvis de nu kunne give noget aktuelt input.

    Læs artiklen her