Jans Corner

Jan Carlsens Corner

Jan Carlsen er international dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Jan Carlsen er også en del af den danske VAR implementering i dansk fodbold.

Jan Carlsen
Jan Carlsen

Hver uge tager han fat i aktuelle hændelser, kontroversielle situationer og finurligheder fra såvel danske som internationale kampe. Det sker i Tipsbladets klumme Jans Corner, som gengives her på siden.


Læs alle Jans artikelindlæg her


  • Farligt spil

    Lad os glemme alt om europæisk fodbold og i stedet spole tilbage til den sene lørdagskamp mellem FC København og FC Midtjylland. 2-0 sejr på to mål, som hver for sig gav anledning til nogen debat. En mulig offside-position ved 2-0 målet er meget snæver, men det kan godt se ud, som om forsvaret har…

    Læs artiklen her


  • Respekt er et nøgleord

    Det kommer til at handle en hel del om Brøndby denne gang – og det ligger der ikke andet i, end at det er dér, en stor del af situationerne har været siden sidst. Situationer, som hænger fint sammen med nogle af de ting, der ellers har været oppe de seneste uger, som f.eks. hele…

    Læs artiklen her


  • Straffespark med hælen

    Disse linjer skrives denne gang meget sidst på en tirsdag aften, som har været en stor dansk fodboldaften. Med både FCK og OB klar til mindst gruppespil i Europa League (men forhåbentlig Champions League) er det svært at få armene helt ned.

    Læs artiklen her