Jans Corner

Jan Carlsens Corner

Jan Carlsen er international dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Jan Carlsen er også en del af den danske VAR implementering i dansk fodbold.

Jan Carlsen
Jan Carlsen

Hver uge tager han fat i aktuelle hændelser, kontroversielle situationer og finurligheder fra såvel danske som internationale kampe. Det sker i Tipsbladets klumme Jans Corner, som gengives her på siden.


Læs alle Jans artikelindlæg her


  • Aflysninger af fodboldkampe

    Sidste weekends forrygende uvejr – især om lørdagen i den egn af landet, hvor jeg holder til – med skybrudslignende tilstande, torden og lyn bragte nogle af de klassiske spørgsmål om dommerens beføjelser i spil, hvilket også kunne mærkes på telefonen.

    Læs artiklen her


  • Hvis nu Jesper Olsen havde….

    De seneste to uger har budt på masser af fodbold, blandt andet de to omgange Champions League-kvalifikationskampe. Der har været nok at tage fat i – men jeg vil primært koncentrere mig om de to kampe mellem Villareal og OB.

    Læs artiklen her


  • Farligt spil

    Lad os glemme alt om europæisk fodbold og i stedet spole tilbage til den sene lørdagskamp mellem FC København og FC Midtjylland. 2-0 sejr på to mål, som hver for sig gav anledning til nogen debat. En mulig offside-position ved 2-0 målet er meget snæver, men det kan godt se ud, som om forsvaret har…

    Læs artiklen her