Loading Map....

Hvornår
Date(s) - 6 Mar 2023
6:00 PM - 9:00 PM

Hvor
Frederiksberg Hallerne

Kategorier No Categories


Årets teorimesterskab

En af de helt store traditioner i KFD er det årlige teorimesterskab. Du har nu muligheden for, at slå sidste års vinder, Sebastian Aagerup, af pinden.

Siden 1994 har KFD’erne hvert år dystet mod hinanden i fodboldloven og det sker selvfølgelig igen i år. Jan Carlsen har udarbejdet en quiz med udgangspunkt i fodboldloven. For, at alle dommere kan være med, vil det være den sædvanlige 1-X-2 quiz, så der er ikke mulighed for at rode sig ud i noget bøvl. Dette skal besvares på en lille halv time.

Teorimesterskabet finder sted mandag den 6. marts kl. 18.00 i Frederiksberg Hallerne, hvor vi starter som altid med lidt mad. Her kan du vælge mellem stegt flæsk eller kylling. KFD sørger selvfølgelig også for drikkevarer til maden.

Kl. 19.00 bliver årets test uddelt og så stiger koncentrationen de næste 30 minutter. Og ca. en times tid senere vil Jan Carlsen kåre årets vinder – efter gennemgangen af spørgsmålene.

Derudover, så skal Jan Carlsen også hyldes, idet han blev æresmedlem til generalforsamlingen, hvor han desværre ikke var tilstede. Derfor er dette endnu en god grund til at deltage!!!

Alt dette får du for kun 75 kr., som du betaler på aftenen – normal pris er 165 kr.

For at tilmelde dig aftensmaden, skal du blot skrive en mail til kfdtilmelding@fodbolddommer.dk, hvor du i emnefeltet skriver teorimesterskab, navn, dommernummer samt hvilken ret du ønsker. (Eksempel: Teorimesterskab, Oliver Simbold, 21861, stegt flæsk)

Sidste chance for tilmelding er tirsdag den 28. februar 2023!

OBS!!! Ny mail til tilmelding!
Vi bruger ikke @hotmail.com mere, men kun kfdtilmelding@fodbolddommer.dk.

Har du først tilmeldt dig arrangementet, hæfter du dig også for betalingen. Dette gør vi, da fællesskabet ikke skal betale for de dommere, som ikke dukker op når de har tilmeldt sig.

Spar 15% på effekter!

Du har nu mulighed for at spare 15% på KFD’s effekter. Alt du skal gøre er at lave en ordre på hjemmesiden, hvor du bruger kuponkoden TEORI2023 og derefter vælger afhentning. Du afhenter dine effekter til teorimesterskabet og kun der. Du får nemlig kun de 15%, hvis du dukker op til teorimesterskabet, og hvis du laver bestillingen med kuponkoden. Du kan selvfølgelig også købe effekter på selve aftenen, men det bliver uden 15% rabat.

Bemærk, at hvis du gør brug af kuponkoden, men ikke dukker op til teorimesterskabet, sil vil din ordre blive annulleret.

Vi håber at se så mange som muligt til teorimesterskabet 2023, som både er en faglig, men også social aften.