Arrangementer

Arrangementer i 2023

Nedenfor ses et overblik over hvilke arrangementer der forventes at blive afholdt i løbet af året.


Har du forslag til arrangementer?

Hvis du som medlem har gode idéer til potentielle arrangementer, så hold dig endelig ikke tilbage for at give input og forslag til Aktivitetsudvalget. Alle bud er velkomne og vil drøftes på Aktivitetsudvalgets møder. Dine forslag kan afgives på nedenstående oplysninger:


Alternativt kan du skrive på: aktivitet@fodbolddommer.dk


De klassiske arrangementer

Dommerklubben har en række arrangementer, som bliver gentaget år efter år. Dem kan du se her:

Teorimesterskabet

Hvert forår, inden turneringerne for alvor går i gang, mødes KFD’s medlemmer til en drabelig dyst på fodboldteoretisk viden.

Afslutningsfesten

Når turneringerne går på hæld i det sene efterår, afholdes den årlige afslutningsfest. Traditionelt set vil aftenen byde på godt selskab, hvor serveres stegt flæsk ad libitum samt rigelige mængder øl. 

Der er altid god underholdning i en eller anden form. Om ikke andet er det altid sjovt at se sine dommerkolleger på slap line.

Vintertræning

Som et alternativ til de ensomme løbeture på landevejen i frostvejr, tilbyder KFD vintertræning til sine medlemmer. Hver torsdag fra november til marts mødes vi i Prismen, hvor vi løber løbetest og spiller indendørs fodbold.

I slutningen af 2021 samt starten af 2022 har træningen foregået på Frederiksberg Gymnasium.

Sommertræning

Når sæsonen er slut, drager mange dommere på sommerferie i udlandet, men de indlandsblivende KFD’ere, der savner at lufte benene med sine kollegaer, samles ved de københavnske søer til en løbetur efter behov. Det er en god måde både at se sine kolleager og holde formen ved lige, når der ikke er meget fodbold på banerne i de varme sommermåneder. Det er typisk en varm løbetur rundt, men heldigvis står bestyrelsen for nedkølede drikkevarer ved målstregen.


DBU Kurser

Al uddannelse sker gennem DBU København. Du kan du finde relevante dommerkurser, som afholdes af DBU/DBU København på Mit DBU.

Tilmelding til disse kurser foregår også via Mit DBU.


Aktivitetsudvalget

Aktivitetsudvalget består af en gruppe medlemmer, som arrangerer events for medlemmerne i KFD. Aktivitetsudvalget arbejder løbende på at arrangere events der både dækker dommerfaglig relevans samt at fremme social aktivitet. På denne måde, så vil de kommende arrangementer variere fra gang til gang i forhold til deres relevans. Alle fremtidige arrangementer arbejdes der løbende på inden de offentliggøres for medlemmerne.

Medlemmer i Aktivitetsudvalget

NavnDommer sidenIndrangering
Oliver Simbold20133. Division
René Aagerup1984Rådighedsdommer
Jakob Brendstrup Hansen2020Serie 1
Jonas Bülow-Olsen2016Københavnerserien