KFD
Nyheder

Generalforsamling 2016

Nedenstående beskriver mine oplevelser ved den årlige generalforsamling i KFD, der er altså ikke tale om det officielle referat.

Dagsorden
Dagsorden

Ca. 75 medlemmer havde set rigtigt, de havde valgt håndboldlandsholdet fra og tilvalgt en aften med dommerkollegaerne i Københavns bedste fodbolddommerklub.

Traditionen tro så valgtes Niels-Erik Van Zeijst som dirigent, den nyvalgte dirigent henledte forsamlingens opmærksomhed på, at Frederiksberg Kommune har indført 2 timers parkering – man anede en åbning, ville vi nu alligevel kunne nå håndboldkampen.

Det håb dræbte formanden, Ruben holdt en lang lang lang beretning om året der var gået.

Formanden
Formanden

Det var Rubens første beretning som formand, formanden kom meget fint rundt omkring de mange aktiviteter året har budt på.

Året havde budt på mange positive hændelser, Ruben var stolt over, at være formand for KFD.

En enig bestyrelse havde besluttet at tildele Lars Gerner KFD´s sølvnål for 75 års aktiv tjeneste i KFD.

Sølvnål til Gerner
Sølvnål til Gerner

”Jeg er meget stolt over udnævnelsen og meget beæret” udtalte Gerne efterfølgende, hvad er du mest glad for i den forbindelse? ” det er klart at jeg undgik at blive punkteret da formanden ikke turde stikke nålen i skjorten” udtalte Gerne inden at Borup Net News var i telefonen, de ville høre nyt om byens stolthed.

Efterfølgende var det Niels-Erik og Jan Carlsen der berettede om deres arbejde i indrangeringsgruppen og de udfordringer de havde der, administrationen har tilsyneladende skået i antallet af dommere i KS uden at nogen kunne fortælle hvorfor.

Regnskabets time

Så var det kassererens tur til, at fremlægge regnskabet. Det var helt undtagelsesvis sorte tal på bundlinjen man fornemmer, at der er godt styr på finanserne.

Kassereren
Kassereren

Redaktionens nidkære udsendte bemærkede, at der kun var brugt Kr. 1900.- på bestyrelsesmøder, kan man have tillid til en bestyrelse der drikker så lidt?

Regnskabet og det vedtagne budget ligger på vores hjemmeside www.fodbolddommer.dk

Vores kasserer er trods sit tilhørsforhold til AGF en stor taktikker – efter at have fortalt at der ikke kommer kontingentstigning lod han sig genvælge som kasserer og måtte oven i købet se sig undløbet af bestyrelsen.

De havde nemlig valgt, at sende Niels en tur til Færøerne, vi glæder os til at læse om turen – Niels får i øvrigt selskab af Per Blistrup der efter kampvalg var en sikker vinder at forsamlingens tillid.

Færøerne med Niels - åhhhh nej :-)
Færøerne med Niels – åhhhh nej 🙂

Som suppleant til bestyrelsen valgtes René Thunø, herfra skal lyde et tillykke med valget.

Under eventuelt kom der endnu en overraskelse, bestyrelsen havde besluttet at tildele Kenn Hansen sølvnålen.

Kenn kvitterede med en tale til forsamlingen og Kenn måtte tåle stående bifald fra pøblen.

”Jeg er stolt over, at være medlem af Danmarks bedste dommerklub og jeg vil forsat komme i dommerklubben når jeg har forhandlet mit passive kontingent med kassereren”

Kenn Hansen
Kenn Hansen

Den udsendte måtte straks tale med en vaske ægte forhenværende Ligadommer der udtalte

”Jeg nyder at komme her i KFD hvor jeg har været medlem i næsten 20 år, jeg føler at jeg kender alle her og det fællesskab klubben giver er uvurderligt” udtalte en tydelig bevæget Hansen.

Redaktionen ønsker både Gerner og Kenn tillykke med sølvnålen.

For et mere detaljeret referat henviser vi til hjemmesiden.

Der er billeder fra generalforsamlingen på foreningens Facebookprofil.

Das Kampvertieler.

Hi, I’m Tom Kristensen