KFD
Nyheder

Nye varer og tilbud hos Mogens

Cardskin Cardskin card skin effekter effekt
Her kan ses, hvordan disse cardskins ser ud.

Vores effektmand Mogens Høireby har fået et parti af en ny vare. Det drejer sig om såkaldte cardskins med medfølgende vandfast pen. Disse cardskins påføres ens røde og gule kort og giver således mulighed for at skrive direkte på disse. Der er i første omgang bestilt et mindre parti hjem for at se om dette har interesse. Har det interesse, vil der blevet arbejdet på at gøre cardskins til en fast del af sortimentet.

Herudover har Mogens fået et restparti af den såkaldte Select Classic fløjte. Fløjten minder om Fox 40 fløjten, men er dog en kopi af denne og der kan derfor heller ikke garenteres den samme kvalitet. Til gengæld kan den købes til en rigtig god pris, hvilket kan være praktisk hvis man gerne vil prøve en fløjte uden ært og ikke ved på forhånd om det er noget for en selv. Dette er et restparti, så tilbuddet gælder kun så længe Mogens har fløjter at sælge af.

 

Priserne er:

Pakke med 4 stk cardskins + vandfast pen 40 kr.

Vandfast pen 35 kr.

Cardskin 4 stk 15 kr.

Select Classic 20 kr. (butikspris fra 40 kr.)

 

Der kan betales med MobilePay til ”Effektmanden” på 28153456 eller der kan overføres til konto: regnr. 6510 kontonr. 3060 438 462. Husk ved overførsel at skrive navn så Mogens kan se hvor pengene kommer fra. Mogens kan sende ovenstående varer til 20 kr. i porto. Bestiller man andre varer kan prisen blive en anden for forsendelse. Alternativt kan varerne afhentes hos Mogens på Gammel Kirkevej 2, 2770 Kastrup. Ved personligt fremmøde er der også mulighed for kontant betaling udover MobilePay. Husk at aftale dag og tid for afhentning af varer med Mogens. Du kan skrive til ham på mogens.hoireby@hotmail.com. Skal du bruge andre effekter, så skriv til Mogens og hør hvad der er af mulighed for køb hos ham.

Hi, I’m Brian M. Pejter