KFD

Det er tid til en spændende afsløring fra KFDs kampfordeler! Selvom produktet endnu er under udvikling, vil denne blog give jer et sneak peek ind i de funktioner og muligheder, der snart bliver tilgængelige.

Formålet med Kampfordeler-hjemmesiden:

Mit primære mål med at udvikle en dedikeret kampfordeler-side er at forenkle processen for jer, så I nemt kan:

 1. Tilmelde jer til kampe: Med et par klik kan I angive jeres tilgængelighed og præferencer.
 2. Få et overblik over kommende kampe: Se alle de kampe, der er planlagt, og hvilke der mangler dommere.
 3. Automatisere kampfordeler-processen: Systemet sørger for en effektiv og retfærdig tildeling af kampe til dommerne.

Denne hjemmeside vil fungere som en underside til fodbolddommer.dk, hvilket sikrer en sømløs integration med vores eksisterende platform.

Nu tænker du måske, ‘Men Mirza, hvilke funktionaliteter vil hjemmesiden have?’ Lad mig løfte sløret for nogle af de centrale features:

 1. Brugerside: En personlig side, hvor du kan se alle de oplysninger, vi har om dig. Her har du også mulighed for at afmelde dig SMS- og e-mail-notifikationer.
 2. Kampoversigt: Et klart overblik over dine egne kampe og en liste over kampe, der mangler dommere.
 3. Turneringsoversigt: Alle de turneringer, der er planlagt, præsenteret på en overskuelig måde.
 4. Kampbørs: Et dynamisk system, hvor du kan tilmelde dig kampe. Systemet vil afvente med at tildele dommere til kampe langt ude i fremtiden, mens det vil være ‘først til mølle’-princippet, der gælder for kampe, der nærmer sig.
 5. SMS- og e-mail-notifikationer: Hold dig opdateret med vigtige oplysninger og ændringer direkte på din telefon eller i din indbakke.

Derudover er der en masse tekniske detaljer bag kulissen, som jeg vil dykke ned i fremtidige blogindlæg, hvor fokus vil være på de forskellige funktioner og sider.

I det første indlæg vil vi tage et nærmere kig på brugersiden. Det er vigtigt at nævne, at alle data, der vises, kun er testdata for at illustrere, hvordan systemet fungerer. Når du logger ind, vil du blive mødt af en navigationsbar, som vist på billedet nedenfor…

Her kigger vi på en nærmere undersøgelse af profil-siden på vores nye kampfordeler-hjemmeside. Her får du mulighed for at dykke ned i dine personlige oplysninger og se dine tildelte kampe. Jeg må undskylde på forhånd, at interfacet i øjeblikket er på engelsk, men vær forsikret om, at en fuldt oversat dansk version vil være tilgængelig i den endelige udgave.

Lad os udforske, hvad du kan gøre på din profil-side:

 1. Opdatering af personlige oplysninger: Du kan til enhver tid rette dine personlige oplysninger, herunder din adresse. Når du opdaterer din adresse, vil systemet automatisk hente GPS-koordinaterne. Dette bruges til at beregne afstanden fra dig til spillestedet, hvilket sikrer, at logistikken omkring dine kampe er så præcis som mulig.
 2. Telefonnummerverifikation: Hvis du opdaterer dit telefonnummer, vil systemet sende dig en bekræftelses-SMS. Dette er for at sikre, at vi har det korrekte nummer registreret, så du aldrig går glip af vigtige opkald eller meddelelser.
 3. Oversigt over egne kampe: Ved at vælge ‘Mine Kampe’ vil du blive præsenteret for en tabel, der giver dig et klart overblik over alle de kampe, du skal dømme. Dette layout er designet til at være intuitivt og brugervenligt, meget lig det, du måske kender fra DBUs hjemmeside.

Jeg er dedikeret til at gøre denne hjemmeside så brugervenlig og hjælpsom som mulig, og jeg ser frem til at høre din feedback, når du begynder at bruge den. Bliv ved med at følge bloggen for flere opdateringer og guides til de forskellige funktioner på hjemmesiden!

I kolonnerne kan man bl.a. se hvornår kampen starter, hvor lang tid der spilles, hvad man skal forvente for at blive betalt for kampen, om man har modtaget en betaling og destination samt distance!

Bare rolig, det er ikke alle kampe der skal spilles i 600 min 😉

Udover de tidligere nævnte funktioner, tilføjer profilsiden et værdifuldt lag af information ved at vise, hvad du kan forvente at modtage for hver kamp, afstanden til kampstedet samt adressen.

For eksempel, lad os sige, at kampstedet er på ‘Stadionvej 80, Glostrup’, og du bor på ‘Finsensvej 101, Frederiksberg’. Når du indtaster disse adresser på https://www.openstreetmap.org, viser det, at en enkelt tur er 8.8 km. Således bliver den samlede tur-retur afstand 17.6 km, som præcist afspejles på din brugerside, ned til to decimaler. Denne funktion sikrer, at du har en klar forståelse for rejsens længde, så du kan planlægge din tid og transport optimalt.

Det var en kort introduktion til, hvordan din personlige brugerside vil se ud og fungere. Jeg håber, det har givet dig et indblik i, hvor nemt og effektivt det vil være at håndtere dine kampopgaver via denne nye platform.

I den næste blog vil jeg dykke ned i detaljerne omkring kampoversigten og kampbørsen samt give en indsigt i den tekniske opsætning bag disse funktioner. Så følg med, der er meget mere at opdage og lære om vores nye kampfordeler-hjemmeside!

Hi, I’m Mirza Hasanbasic