KFD

En af de helt store traditioner i KFD er det årlige teorimesterskab. Du har nu muligheden for, at slå sidste års vinder, Victor Agerskov, af pinden.

Siden 1994 har KFD’erne hvert år dystet mod hinanden i fodboldloven og det sker selvfølgelig igen i år. Jan Carlsen har udarbejdet en quiz med udgangspunkt i fodboldloven. For at alle dommere kan være med, vil det være den sædvanlige 1-X-2 quiz, så der er ikke mulighed for at rode sig ud i noget bøvl. Dette skal besvares på en lille halv time.

Jan Carlsen har taget KFD’erne gennem teorimesterskaberne siden 1994

Teorimesterskabet finder sted onsdag den 13. marts kl. 18.00 i Frederiksberg Hallerne. Vi starter som altid med lidt mad, hvor du kan vælge mellem stegt flæsk, kylling eller vegetar.  KFD sørger selvfølgelig også for drikkevarer til maden.

Kl. 19.00 bliver årets test uddelt og så stiger koncentrationen de næste 30 minutter.  Og ca. en times tid senere vil Jan Carlsen kåre årets vinder.

Alt dette får du for 100 kr., som du betaler på aftenen.

For at tilmelde dig aftensmad, skal du blot skrive en mail til kfdtilmelding@fodbolddommer.dk, hvor du i emnefeltet skriver teorimesterskab, navn, dommernummer samt hvilken ret du ønsker. (Eksempel: Teorimesterskab, Oliver Simbold, 21861, stegt flæsk)

Sidste chance for tilmelding er onsdag den 6. marts 2023!

Vinderen af teorimesterskabet 2023, Victor Agerskov

OBS!!!
Ny mail til tilmelding! Vi bruger ikke @hotmail.com mere, men kun kfdtilmelding@fodbolddommer.dk

Har du først tilmeldt dig arrangementet, hæfter du dig også for betalingen. Dette gør vi, da fællesskabet ikke skal betale for de dommere, som ikke dukker op når de har tilmeldt sig. Derfor vil afbud efter sidste tilmeldingsfrist koste fuld pris på maden.

Hi, I’m Oliver Simbold