KFD
Nyheder

Turen går til Hamborg – igen

Så er det nu, at du skal sætte et stort fedt X i kalenderen!

Lørdag den 10. februar 2024 – søndag den 11. februar 2024 drager KFD endnu en gang til Hamborg for at se en kamp i 2. Bundesligaen.

Vi skal igen beundre byens fantastiske arkitektur, en enkelt eller to af vores medlemmer skal nok smage på det lokale fadøl, men hovedvægten på turen bliver naturligvis ren faglig – nemlig kampen mellem HSV – Hannover 96.

Efter vores oplysninger så spilles kampen lørdag d. 10. februar 2024 Kl. 13:30 – det betyder, at vi mødes på Friheden Station kl. 06:15, og der er afgang et kvarter senere – vi skal med en færge fra Rødby Kl. 09:15 så der er afgang til tiden.  Her vil vi blive taget imod af vores helt egen privatchauffør, Tom K! Ikke den 9 dobbelte Le Mans vinder, men vores tidligere Kampfverteiler fra det berygtet Rødovre. Bussen kører kl. 06.30. Kommer du for sent, finder du selv til Tyskland. 

I bussen på vej til Tyskland, vil der selvfølgelig være mulighed for at tyvstarte med øl og vand på KFD’s regning. Derudover vil der være diverse underholdningsindslag.

Når vi ankommer til Tyskland og hotellet vi skal overnatte på, er der mulighed for, at aflægge tasker osv. og her vil billetterne blive udleveret. Herefter vil bussen køre mod stadion, men du kan også selv tage til kampen, hvis du ikke vil køres dertil.

Når kampen er slut, er der fri leg, hvor man skal kan vælge hvordan timerne skal slås ihjel. Flere medlemmer spiser aftensmad på restaurant Block House. Vil du også indtage mad og drikke på samme sted, skal du give en melding om dette, samt overføre et depositum til Tom K til reservationen.

På vejen hjem vil vi gøre et stop i Bordershoppen, hvor der kan handles ind, hvis ikke alle pengene er brugt i Hamborgs gader.

Prisen for hele turen er ikke fastlagt endnu, idet vi ikke kender priserne på hotellet og kampbilletterne endnu. Men vi regner med, at prisen bliver omkring: 1.000 kr. for medlemmer af KFD og 1.300 for ledsagere.

Der er KUN 50 pladser, hvorfor det er først til mølle.

Tilmeld dig ved at skrive en mail til kfdtilmelding@fodbolddommer.dk – her skriver du navn, alder, dommernummer og Hamborg. Eksempel: Oliver Simbold Collina, 20 år, 21861, Hamborg. Derudover skal der overføres et depositum på 500 kr. til mobilepaynummer 321427. (Husk også navn og alder på ledsagere)

Når den endelige pris er kendt, vil de resterende penge blive opkrævet.

Med i prisen er:

  • Bus tur/retur
  • Hotelovernatning med morgenmad
  • Kampbillet
  • Øl og vand i bussen
  • Hygge og samvær med dine dommerkolleger

Der skal endelig tages højde for, at kampen kan blive rykket til et andet tidspunkt eller til om søndagen. Sker det, afvikles turen alligevel – dog med et andet program

Så skynd dig at send din tilmelding afsted, så vi kan få en klasse tur!

/Aktivitetsudvalget

Hi, I’m Oliver Simbold