KFD
Nyheder

Et brag af en afslutningsfest!

Lørdag var det tid til KFD’s traditionsrige afslutningsfest, og hele 60 dommere havde i den anledning fundet vej til B1903’s klubhus for at fejre endnu et veloverstået år. Der var gang i løjerne, og stemningen løftede sig i særklasse til det traditionsrige hestevæddeløb. Dette stod René Aagerup for med en elegance som en matros på orlov. Til alle medlemmers utilfredshed vandt bestyrelsens hest dog ikke. Bestyrelsen vender stærkt tilbage næste år.

Hestevæddeløbet er begyndt, og Henning har taget føringen. Han blev dog hurtigt indhentet.

Til gengæld vandt bestyrelsen helt fortjent i banko, og Niels Thomasen og Oliver Simbold kunne derfor fejre gratis mad på de menige medlemmers regning. Maden havde de dog allerede betalt for, så den præmie bliver næppe til alverden. Aktivitetsudvalget havde stået for quizzen, hvor Kasper Madsen heldigvis gættede rigtigt på, hvor mange kort han havde uddelt i de danske divisioner. Det rakte dog ikke til førstepladsen. Denne skulle Doruk Saglanmak og Alexander Tobiassen duellere om – i bogstaveligste forstand. På bizar vis skulle de to duellanter holde en skydeskive foran ansigtet, som den anden skulle ramme i tre forsøg. Det slap Doruk bedst fra og løb afsted med den endelige sejr.

Høj koncentration, inden Doruk skal ramme skydeskiven på Alexanders hoved

Det var naturligvis også tid til hyldest. Kampfordelerens fidusbamse gik helt fortjent til Henrik Adamsen, som mere end nogen anden i KFD har dømt en utrolig mængde kampe og kørt en afstand, som svarer til at komme hele vejen til Paris. Årets talent uddeles traditionelt af talentchefen. Det blev i år Marcus Nielsen, som især blev fremhævet for sin personlige modenhed og for sin dedikerede lyst til at blive bedre og komme op igennem rækkerne på trods af at have mødt noget modstand. Bestyrelsen takker alle og enhver for at møde op, bakke op om KFD og være med til, at endnu en afslutningsfest blev overstået på allerfornemmeste vis.

Årets talent og den tidligere talentchef. Det er næsten ikke til at sige, hvem der er hvem.
Adamsen løb med fidusbamsen i år!

Hi, I’m Kuzma Pavlov