KFD

Årets afslutningsfest finder sted lørdag den 11. november 2023 og rykker i år til Lyngbyvejen og klubhuset for B 1903.

Skriv det derfor allerede i kalenderen nu!

Efter Stafetten lukkede, er vi fortsat på udkig efter vores næste stamsted for afslutningsfesten. Sidste år blev det Kareten på Amager, forrige år var det i Tune Hallerne.
Adressen er i år Lyngbyvej 270, 2900 Hellerup.

Dørene åbner allerede i år kl. 17.00.
Kl. 18.00 starter festlighederne med en velkomst.
Omkring kl. 18.30 spiser vi os mætte i god mad på Cafe K i B 1903 ved Karina. Her kan du enten vælge mellem stegt flæsk eller kylling i karry med ris. Begge dele ad libitum. KFD giver den første øl/vand til maden.

Kl. 20.00 er det tid til underholdning, mens vi traditionen tro har diverse kåringer så som årets KFD’er, årets fighter og året KFD-talent.

Herefter er der fri leg og hygge med dine dommerkollegaer indtil hytten lukker kl. 01.00. Herefter er natten stadig ung, hvorfor der er mulighed for at tage videre i byen på egen hånd.

På stedet er der flaske øl og vand til 25. kr. Derudover salg af fadøl og andet.

Prisen for alt dette er blot 100 kr. Betalingen opkræves på dagen, ellers kan du allerede betale nu via Mobilepay til 321427.

For tilmelding skal du skrive en mail til kfdtilmelding@fodbolddommer.dk hvor du skriver: navn, dommernummer og hvad du vil spise. Fx “Darko Haramija, 20837, Stegt flæsk”

Tilmeldingen skal ske senest fredag den 3. november. Afbud efter den 3. november vil medføre, at man betaler den fulde pris på 200kr., så fællesskabet ikke skal hæfte for det.

Vi glæder os til at sætte punktum for et godt år sammen med jer!

– Bestyrelsen og Aktivitetsudvalget

Hi, I’m Oliver Simbold