KFD
Nyheder

Udveksling med Færøerne 2023

Hold nu fast, folkens! Sidste weekend gik KFD all-in som ultimative værter for Færøernes svar på “The Three Musketeers” – Tón, Hanus, og Poul! Disse færøske fodbolddommere—en slags nordatlantiske Avengers, om du vil—var i byen for at dømme den episke kamp mellem FA 2000 og NB Bornholm. Og som om det ikke var stort nok, havde vi en heftig opbakning fra vores egne KFD-gladiatorer, herunder Kuzma og Casper, som kom for at nyde forestillingen. Det var nærmest som at se en VIP-sektion fuld af celebs!

Den vilde weekend begyndte, da Mirza og Darko lavede en Hollywood-værdig entré i lufthavnen, hentede vores nordatlantiske rockstjerner og whiskede dem væk til et hotel. Mission: Søvn og skønhedssøvn, for lørdagen var pakket som en kuffert før en sommerferie!

Hele lørdagen var Rene den ultimative rejseguide, nærmest som Københavns egen Anthony Bourdain! Der var sightseeing, frokost og forberedelser til det store opgør på Frederiksberg stadion. Og hold nu op, det var som en film med drama, action og suspense! Bornholmerne triumferede med en 1-2 sejr, og så var der jo lige det med, hvem der egentlig havde rejst længst for at være der. Spoiler: Det var ikke bornholmerne!

Efter kampen blev Rene sendt til “personlig udvikling” (kunne være en kode for “vi snakkede taktik over en øl”), inden turen gik tilbage til det femstjernede luksushotel. Nå ja, måske var det ikke fem stjerner, men vi kan alle drømme, ikke?

Ved spisetid ramte KFD Franks Kro som en orkan! Menuen? Tarteletter, wienerschnitzel og stegt flæsk. Oh yes! Der blev skålet, grint og hygget. Færingerne havde endda medbragt noget specialbrygget færøsk øl, og KFD kvitterede med nogle flashy logoer og en magisk KFD-mønt!

Nu da det hele er overstået og vi alle er blevet en oplevelse rigere, har vi faktisk overvejet noget for fremtiden. Hvad nu, hvis vi annoncerer, hvornår de færøske dommere kommer til byen og hvilken kamp de skal dømme? Så kan alle KFD’ere komme og heppe, hvis de vil. Tænk på det som en live-streaming event, bare i virkeligheden!

Søndagen bød på den triste afsked, hvor Kristian spillede lufthavns-taxi. Men frygt ej! Denne saga fortsætter, for næste fredag går turen til Færøernes metropol, Torshavn. Og tro mig, vi kan næsten ikke vente!

En kæmpe tak til både Den Færøske Fodboldunion og DBUK for at gøre dette vanvittige eventyr muligt. Traditionen med at bytte dommere mellem vores idylliske ø-riger er så fed, og vi håber, den holder i mange år endnu!

Så sæt kryds i kalenderen, folkens! Der kommer mere fra dette vikingesamarbejde.

Hilsen fra de tre skæggede, Darko, Kristian, og Søren!

Hi, I’m Mirza Hasanbasic