KFD
Nyheder

KASPER MADSEN ER KFD’S NYE TALENTCHEF

Vi er begejstrede for at kunne meddele, at Kasper Madsen har taget udfordringen op som vores nye talentchef!

Kasper har en dyb passion for fodbold, og siden 2012 har han dømt i 1. division. Han har udvist en utrættelig dedikation til sporten, og vi er sikre på, at han vil bringe denne ildsjæl og erfaring med i sin nye rolle i KFD.

Da vi spurgte Kasper om han ville påtage sig denne position, var der en mulighed for, at han ville sige nej. Men heldigvis for os, og for fremtidige talenter i KFD, sagde han ja!

Under Kaspers ledelse vil vi have to ansøgningsrunder årligt for de, der ønsker at blive en del af vores talentgruppe. Det vil blive meldt ud på KFD’s hjemmeside og Facebook-gruppe, når runderne begynder. Dette vil give os mulighed for løbende at evaluere og udvikle vores unge talenter for at sikre, at vi fortsat producerer dommere af højeste kaliber.

Hos KFD søger vi ikke at udvikle robotter, der blot efterligner andre. Vi søger talenter med potentialet til at blive personligheder som dommere. Du skal turde stå ved dig selv og være klar til at udvikle dig til at blive en bedre leder.

Vi vil gerne tage et øjeblik til at takke Lars Møller for hans uvurderlige bidrag til KFD. Hans hårde arbejde og dedikation har lagt et solidt fundament for fremtidig succes, og vi håber at fortsætte samarbejdet med ham i en eller anden kapacitet.

Tak, Lars, og velkommen ombord, Kasper! Vi ser frem til at tage hul på dette nye kapitel sammen. ⚽🟡🔴

Hi, I’m Mirza Hasanbasic