Kære alle i KFD,

Med sommeren i fuld flor ønsker vi jer alle en fantastisk ferie! Det er en tid, hvor vi kan slappe af, nyde solen og lade tankerne flyde frit. Mens vi lægger den daglige travlhed bag os, er det vigtigt at huske, at vi også skal vedligeholde vores form, så vi er klar til endnu en spændende fodboldsæson efter sommerferien.

Før vi tager helt fri, vil vi gerne reflektere over vores seneste og meget konstruktive dialogmøde med DBU-K. Det var en givende samtale, hvor vi havde mulighed for at udtrykke vores synspunkter og ideer. Vi har tydeligt gjort det klart, at vi ønsker at være aktive deltagere i arrangementerne, selvom vi ikke modtager en formel invitation fra DBU-K. I stedet er vi mere end velkomne til at “dukke op” til arrangementerne og deltage aktivt.

Under mødet blev det også diskuteret, at DBU-K mener, der bør laves en efterfølgende evaluering af fælles arrangementer for at sikre, at de skaber værdi for alle involverede parter. Mens vi i KFD ikke nødvendigvis er enige i behovet for en formel evaluering, er vi stadig villige til at støtte op om en sådan,hvis det anses for nødvendigt.

Under mødet blev der også taget op, at Bo Hammer er et emne af stor betydning for os i KFD. Vi er glade for, at vi havde mulighed for at udtrykke vores synspunkter og ideer vedrørende dette emne. Vi er bevidste om, at der stadig er detaljer, der skal tages højde for, og vi fortsætter vores interne diskussioner med stor entusiasme og håb om at finde den bedste løsning. Selvom vi havde forventet en mere intensiv og engageret tilgang fra DBU-K’s side, forstår vi, at der er mange hensyn at tage. Vores fokus forbliver at finde en løsning, der vil gavne KFD og vores fællesskab på bedst mulig vis. Vi vil sørge for at holde vores medlemmer fuldt opdateret og inddrage jer i processen, fordi vi værdsætter jeres stemme og perspektiv.

Samtidig ønsker vi som organisation at se flere ansigter, både nye og gamle,i vores rækker. Derfor opfordrer vi alle til at udfylde det vedhæftede spørgeskema, som vi har udarbejdet. Jeres input er uvurderligt, da det hjælper os med at forbedre vores tilbud og skabe et endnu bedre miljø for alle i KFD.Du kan udfylde spørgeskemaet ved at klikke på dette link: Spørgeskema.

Desuden vil vi gerne dele en sommerhilsen fra DFU med jer. I kan læse sommerhilsenen ved at trykke på dette link: Klik på mig

Til sidst vil vi rette en stor tak til alle vores dedikerede dommere, der har taget kampe for KFD. Uden jeres engagerede indsats og passion for fodbold ville vores kampe ikke kunne finde sted. Vi sætter stor pris på jeres bidrag ogønsker at sende jer en hjertelig tak for jeres arbejde.

Nu er det tid til at lade tankerne hvile og virkelig nyde ferien. Nyd solen, lad energien genoplade jer og skab smukke minder sammen med jeres nærmeste. Husk dog også at finde tid til at vedligeholde formen, så I er klar til at vende tilbage til fodboldbanen med fornyet energi i efter sommerferien.

Glædelig sommer til jer alle!

Med venlig hilsen,

Bestyrelsen

Categories: Nyheder