KFD

En af de helt store traditioner i KFD er det årlige teorimesterskab. Du har nu muligheden for, at slå sidste års vinder, Sebastian Aagerup, af pinden.

Siden 1994 har KFD’erne hvert år dystet mod hinanden i fodboldloven og det sker selvfølgelig igen i år. Jan Carlsen har udarbejdet en quiz med udgangspunkt i fodboldloven. For at alle dommere kan være med, vil det være den sædvanlige 1-X-2 quiz, så der er ikke mulighed for at rode sig ud i noget bøvl. Dette skal besvares på en lille halv time.

Teorimesterskabet finder sted mandag den 6. marts kl. 18.00 i Frederiksberg Hallerne. Vi starter som altid med lidt mad, hvor du kan vælge mellem stegt flæsk eller kylling.  KFD sørger selvfølgelig også for drikkevarer til maden.

Kl. 19.00 bliver årets test uddelt og så stiger koncentrationen de næste 30 minutter.  Og ca. en times tid senere vil Jan Carlsen kåre årets vinder.

Derudover skal Jan Carlsen også hyldes, idet han blev æresmedlem til generalforsamlingen, hvor han ikke var tilstede. Derfor endnu en god grund til at deltage!!!

Alt dette får du for 75 kr., som du betaler på aftenen – normal pris er 165.

For at tilmelde dig aftensmad, skal du blot skrive en mail til kfdtilmelding@fodbolddommer.dk, hvor du i emnefeltet skriver teorimesterskab, navn, dommernummer samt hvilken ret du ønsker. (Eksempel: Teorimesterskab, Oliver Simbold, 21861, stegt flæsk)

Sidste chance for tilmelding er tirsdag den 28. februar 2023!

OBS!!!
Ny mail til tilmelding! Vi bruger ikke @hotmail.com mere, men kun kfdtilmelding@fodbolddommer.dk

Har du først tilmeldt dig arrangementet, hæfter du dig også for betalingen. Dette gør vi, da fællesskabet ikke skal betale for de dommere, som ikke dukker op når de har tilmeldt sig.

Spar 15% på effekter!

Du har nu mulighed for at spare 15% på KFD’s effekter. Alt du skal gøre er at lave en ordre på hjemmesiden, hvor du bruger kuponkoden TEORI2023 og derefter vælger afhentning. Du afhenter dine effekter til teorimesterskabet og kun der. Du får nemlig kun de 15% hvis du dukker op til teorimesterskabet, og hvis du laver bestillingen med kuponkoden. Du kan selvfølgelig også købe effekter på selve aftenen, men det bliver uden 15% rabat.

Gør du brug af kuponkoden, men vælger ikke at dukke op til teorimesterskabet, bliver din ordre annulleret.

Vi håber at se så mange som muligt til teorimesterskabet 2023, som både er en faglig, men også social aften.

Hi, I’m Oliver Simbold