KFD

Tirsdag d. 31. januar var det blevet tid til generalforsamling i Kongerigets fineste fodbolddommerklub – KFD.

En stor forsamling i alle aldersgrupper havde fundet vej til Frederiksberg Hallerne, og knapt var generalforsamlingen begyndt, før den digitalt indfødte Lars Møller truede med at kuppe Bjarne Nigaard som dirigent. Unge Møller trak sig dog i sidste øjeblik under påskud af at respektere Bjarnes 50 års fødselsdag, som faldt sammen med generalforsamlingen.

Ved resten af valgene blev der heller ikke tale om nogen kup. Darko Haramija trådte tilbage som formand efter to år på formandsstolen. I hans sted trådte Mirza Hasanbasic. Kuzma Pavlov blev valgt til at indtræde i Mirzas valgperiode, og er således valgt til bestyrelsen det næste år. Oliver Simbold blev valgt for to år, og Kristian Brkic blev genvalgt til sin suppleantpost, som han efterhånden sidder tungt på. KFD fik også en ny effektmand og hans navn er Morten Kuld Jacobsen – mere info følger her!

Mens de ordinære punkter var hurtigt overståede, var “Eventuelt” til gengæld fyldt til bristepunktet med diverse indslag. Først og fremmest var kåringerne af “Årets Fighter” og “Årets KFD’er” jo udskudt til generalforsamlingen. Årets fighter blev Vincent Nordkov for sin imponerende fysiske indsats. Årets KFD’er blev Kasper Madsen for sin utrættelige indsats og sin evige vilje til at hjælpe.

Herefter fik Unge Møller lidt tiltrængt oprejsning, da han blev hyldet af KFD’s talenter for sin indsats det forgangne år.

Kristian Brkic blev valgt til at skulle en tur til Færøerne for sin store indsats med digitalisering, effekter, scorekort og alt andet.

KFD fik minsandten også et æresmedlem – ingen ringere end lovguru Jan Carlsen. Yderligere begrundelse er nærmest ikke nødvendig.

Herefter var turen kommet til at hylde den afgående formand for hans utrættelige indsats. Han fik ikke underligt overrakt en gave af bestyrelsen. Langt mere underligt var dog, at Oliver Simbold også havde købt blomster til Darkos hustru.

Aftenen sluttede af med fødselsdagssang til dagens fødselar, som herefter kunne nedlægge sit hverv.

KFD ønsker stort tillykke til alle

Hi, I’m Mirza Hasanbasic