KFD

En gammel tradition vender tilbage – turen går til Hamborg! Som vi tidligere har meldt ud, bliver det i weekenden 28. – 29. januar 2023. 

Hamborg er den næststørste by i Tyskland efter Berlin og den 8. største by i Europa. Hamborg er især kendt for de to fodboldklubber, HSV og St. Pauli, som begge høre hjemme i den tyske 2. Bundesliga. Ud over fodbolden er byen kendt for dens mange shoppingkvarterer, de mange museer og udstillingssteder og ikke mindst det farverige natteliv i og omkring Reeperbahn og Sankt Pauli, hvor alt fra teatre, kasinoer, barer, diskoteker, restauranter, stripklubber, sexshops og bordeller sætter deres markante præg på gadebilledet. 

KFD tager jo til Hamborg udelukkede for fodbolden, idet vi søndag den 29. januar kl. 13.30 skal overvære kampen mellem Hamborg SV og Eintracht Braunschweig, som bliver en kamp mellem toppen og bunden. 

Vi mødes kl. 08.45 ved Hvidovre Stadion, Sollentuna Alle 3, 2650 Hvidovre. Her vil vi blive taget imod af vores helt egen privatchauffør, Tom K! Ikke den 9 dobbelte Le Mans vinder, men vores tidligere Kampfverteiler fra det berygtet Rødovre. Bussen kører kl. 09.00. Kommer du for sent, finder du selv til Tyskland. 

På vej fra Hvidovre kører vi til Rødby, hvor vi tager færgen til Puttgarden. Her vil der være ca. 50 minutters shopping i Puttgarden. 

Når vi ankommer til hotellet, er der fri leg. 

Søndag er dagen for kampen, her tager vi samlet i bus mod stadion. Skal du med bussen, skal man stå klar kl. 11.30, hvor tasken skal være pakket, idet vi kører direkte mod stadion, hvor kampen starter kl. 13.30. Er man der ikke til tiden, finder man selv til stadion.

Under kampen vil KFD stå for én øl/vand pr. person. 

Efter kampen går vi direkte tilbage til bussen, hvorefter turen går hjemad. 

Forventet ankomst til Hvidovre er søndag omkring kl. 21.00 

Turen kommer til at koste 850 kr. for medlemmer af KFD. 

Vil du have en ledsager med, koster det 1150 pr. person. 

Tilmeld dig ved at skrive en mail til kfdtilmelding@hotmail.com – her skriver du navn, dommernummer og Hamborg. Eksempel: Donald Trump, 21861, Hamborg. Derudover skal pengene overføres til mobilepaynummer 321427. 

OBS!!! Du er først tilmeldt, når pengene er modtaget! Først til mølle. Tilmelding er bindende og pengene refunderes ikke. Der er 50 pladser.

Med i prisen er altså: 

  • Bus tur/retur 
  • Hotelovernatning 
  • Kampbillet 
  • En øl/vand på stadion 

Så vil du forkæle en ven, er dette den oplagte julegave. 

Vi ses til en super tur 

/Aktivitetsudvalget

Hi, I’m Oliver Simbold