Fjorten KFD’er var mødt op en hyggelig torsdag aften ved Hollænderhallen. Her skulle der nemlig hygges og spilles keglespil. Dog stod der også noget andet på spil. Dette var retten til at kalde sig selv for “Keglekongen” og vinde pokalen.

Til dem der ikke ved hvad Keglespil er, så er det en sportsgren hvor formålet er at vælte flest kegler på 120 skud. Keglerne er placeret i en diamentform for enden af banen. Banen er 23.5 m lang og kun 0.35 m bred. Billedet af keglebanen kan ses øverst i artiklen.

Blandt de fremmødte havde vi unge KFD’er spillere der aldrig havde spillet før og gamle KFD’er der havde spillet en del gange. De fremmødte var:
Marta, Darko, Mirza, Oliver Simbold, Søren Knudsen, Casper Bengtsson, Torben Siersen, Mogens Høireby, Mogens Wilczek Andersen, Christian Jensen, Jonas Bulow, Brian Andersen, Andreas Klitgaard og Orla.

Her blev vi delt op på de 4 baner, hvor vi spillede i en knockout fase, hvor det var den bedste der gik videre. I top 3 endte Darko, Oliver og Casper, hvor det blev til at Casper og Oliver dystede mod hinanden om at vinde pokalen. Det siges at Darko lod sig slog ud, da han havde fået besked fra konen at pokalen ikke kunne komme med hjem!

Vil spillede i to timer, hvor vi efterfølgende tog hen til klubhuset og fik os en dejlig gryderet.

Vinderen af pokalen blev Oliver Simbold. Det siges, at hvis man tager ud på vestegnen hvor Oliver arbejder som politimand, kan man finde pokalen monteret på politibilen som en kølerfigur.

Glæder mig til næste år, hvor jeg med glæde vil lade pokalen gå videre til en anden og så var det fedt at se både ældre, yngre og nye dommere deltage

Oliver Simbold
Hi, I’m Mirza Hasanbasic