Torsdag i sidste uge var Danmarks assisterende landstræner, Morten Wieghorst, forbi Frederiksberghallerne, hvor han besøgte KFD.

Inden Morten gik på, blev der traditionen tro serveret stegt flæsk og kylling.

Morten startede ud med, at fortælle om hans aktive karriere som fodboldspiller, hvor han var omkring klubberne Hillerød GI, Lyngby BK, Dundee FC, Celtic FC og Brøndby IF. Derudover spillede Morten 30 A-landskampe for Danmark. Vi kom godt omkring Mortens tid i Skotland, hvor han var i 10 år fordelt på to klubber.

Som træner startede Morten ud som assistenttræner hos FC Nordsjælland, inden han selv tog over som cheftræner i klubben. Her blev det blandt andet til to pokaltitler.
Herefter tog han over som U-21 landstræner for Danmark, hvor han desværre missede slutrunden i 2013.
Morten havde tidligere spillet sammen med Michael Laudrup, men også haft ham som træner i Brøndby. Nu havde Morten muligheden for, at blive assistenttræner for Michael, da de begge tog til Swansea i 2013. Morten udtalte “Michael var den bedste på træningsbanen i de små rum”.
Morten var også et smut forbi både AGF og AaB som cheftræner, inden han blev Kasper Hjulmands assistent på det danske A-landshold.

Her kom Morten ind på tiden med landsholdet, og deres optakt til vinterens VM i Qatar.

Morten var også åben for spørgsmål fra medlemmerne, men efter næsten 2 timer, måtte vi lukke ned for spørgsmål, hvis Morten skulle nå hjem til Aarhus igen.

KFD vil takke alle dem, som deltog til arrangementet! Hvis du ikke kan vente med at se dine kollegaer i KFD-regi, kan du allerede nu tilmelde dig kegleaften den 6. oktober samt afslutningsfesten den 12. november.
Det ville også være en ide, at reservere weekenden i uge 4, altså den 28. og 29. januar 2023, da vi er ved at arrangere en tur til Hamborg.

Categories: Nyheder