Deprecated: Required parameter $renewal_order follows optional parameter $amount in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php on line 597 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php:597) in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444 Mød Danmarks assisterende landstræner, Morten Wieghorst

I KFD’s jubilæumsår i 2019 havde vi besøg af Kasper Hjulmand, Stig Tøfting og Peter Møller. Og nu kan vi igen helt unikt byde medlemmerne på et af de store navne i dansk fodbold.

Som cheftræner har han ført FC Nordsjælland til to pokaltitler i træk, har har stået i spidsen for Danmarks U21-landshold, været assistent for Michael Laudrup i Premier League – og nu er han en del af Kasper Hjulmands trænerteam på det succesfulde danske A-landshold, der om få måneder spiller VM. 

Hør Morten Wieghorst fortælle om trænerarbejdet, hvad det vil sige at stå ét skridt bagved landstræneren og om forberedelserne og forventningerne til VM.

Vi starter aftenen ud med aftensmad klokken 18:00. Når alle har spist sig mætte og fået lidt til ganen, så kommer Morten på klokken 19:00. Datoen for eventet er torsdag den 8/9-2022.

Lokationen er som mange gange før, Frederiksberg-Hallerne, Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

TILMELDING

Pris: 50 kr.
Ret: Stegt flæsk eller kylling
Deadline for tilmelding: Søndag den 04/09-2022.
Tilmelding sker på kfdtilmelding@hotmail.com, hvor du i emnefeltet skriver “Wieghorst”, “Dommer nr.” efterfulgt af den ret du ønsker at spise, stegt flæsk eller kylling.

Categories: Nyheder