KFD
Nyheder

Kun 4 ud af 6 i bestyrelsen

Den er god nok, men heldigvis var det blot scenariet til den årlige ordinære generalforsamling, idet der var to tilfælde af Covid-19 i bestyrelsen.

Men det skulle ikke stå i vejen for en hyggelig aften! I alt var 34 medlemmer dukket op i Kareten på Amager, hvor dette års generalforsamling fandt sted.

Aftenen startede kl. 18.00 med spisning i form af husets karetgryde. Her var baren selvfølgelig også åben, og den chance lod medlemmerne ikke forbipassere.

Kl. 19.00 bød formanden, Darko Haramija, velkommen til de fremmødte medlemmer (som alle har betalt kontingent!! Har du glemt at betale, så hiv fat i Niels), samt gæsterne fra DBU, Kasper Darfelt og Kurt Bagge og DFU-formanden Kim Hansen.

Herefter sagde vi alle farvel til Kjeld Lystrup, som desværre gik bort den 23. december 2021. Rene Aagerup var manden med mindeordene, mens hele forsamlingen rejste sig i respekt og holdte et minuts stilhed. Vores tanker går til Kjelds efterladte.

Som vedtægterne foreskriver, skulle der vælges en dirigent, her pegede bestyrelsen på Lars Møller Hansen, som efterfølgende fik en klapsalve fra hele salen. Dermed blev Lars valgt som dirigent.

Bestyrelsen beretning

Efter at dirigenten havde fastslået, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, så gav han ordet til formanden, der kunne aflægge bestyrelsens beretning for året 2021.

Året startede med lockdown, hvilket gjorde, at der ikke var nogen aktiviteter før sensommeren, hvor talenterne stod for DHL-stafetten. Derudover sørgede talenterne for, at årets udvikleraften blev gennemført.

Jan Carlsen stod vanlig vis for teorimesterskaberne, hvor vi fik en ny vinder – Kuzma Pavlov.
Jan var igen på pletten til VAR-aften, hvor han fik selvskab af 1. divisions- og AVAR-dommer Kasper Madsen.
Derudover blev der afholdt online informationsaften med DFU-formanden Kim Hansen. Her blev vi klogere på tøj situationen.
Sidst men ikke mindst, blev der afholdt afslutningsfest, men denne gang i Tunehallerne, hvor der var arrangeret busser med fri bar, så vi trygt kunne komme frem og tilbage.

Hvad har bestyrelsen ellers syslet med?

KFD har lavet aftaler med Fysio360 og FysioDanmark, hvor der er mulighed for at få tilknyttet en fysioterapeut, massør eller kostvejleder.

Hjemmesiden står foran et facelift, men der er lidt problmer, så der går noget tid før den er helt tip top igen.

Vi har endelig fået oprettet en mobilepay, så det nu er muligt at betale kontingent og egenbetaling til arrangementer.

Ny effektmand:

Mogens Høiyreby havde efter mange års tro tjeneste som effektmand givet staffeten videre. Vores nye effektmand blev og er Ahmad El-Achi. 
Ahmad har hjulpet med at opdatere bestillingsprocessen på vores hjemmeside så det er blevet overskueligt at bestille effekter

Ny kampfordeler:

Efter flere år har “Das Kampverteiler”, Tom K – ikke racerkøreren, men ham fra Rødovre, valgt at trække sig og give stafetten videre. Den ny kampfordeler er Mirza Hasanbasic.

Talentprogrammet:

Efter seks år i spidsen for KFD’s Talentgruppe valgte Bjarne Nigaard i sommers at stoppe som talentchef. Lars Møller Hansen har overtaget ansvaret for talenterne i KFD. Lige nu tæller gruppen fem dommere: Tre i Københavnsserien, 1 i serie 2 og 1 i serie 3.

I sommers havde Darko talentgruppen på træningslejr. Talenterne skulle have været en tur til Kroatien, hvor de skulle dømme en turnering, men pga Corona, blev det aflyst og derfor blev træningslejr holdt i det danske sommerland. Det blev til rigtig mange lærerige, sjove og ikke mindst spændende oplevelser med alt lige fra teoritest til skuespil og mental træning. 

Her i vinterpausen har Corona desværre sat sine begrænsninger, men det er blevet til en omgang teoritræning med instruktør Jonathan Nilton og et fint besøg fra Jylland, da superligadommer Morten Krogh lige efter nytår lagde vejen forbi og delte ud af sine erfaringer. 

Talenterne giver også tilbage til KFD-fællesskabet: De samler medlemmerne om DHL-stafet i Fælledparken, og i efteråret stod de bag en udvikleraften, hvor alle udviklere var inviteret. Vi kan kun opfordre til, at folk møder op, når sådanne arrangementer bliver stablet på benene. De dømmer også kampe for KFD.

Vold mod dommeren:

Vi har desværre haft to voldssager i København. I den ene hændelse blev politiet kontaktet som efterfølgende lukkede sagen. 

Som dommer, er det vigtigt at man føler sig sikker og tryg når man er ude og dømme fodbold. 

KFD accepter under ingen omstændigheder vold mod dommerne. 

Husk, at I skal øjeblikkeligt afbryde kampen og kontakte en af os i bestyrelsen. Så hjælper vi jer hele vejen igennem. 

I begge sager blev DBU K kontaktet.

Regnskabets time

Kasseren, Niels Thomasen, var syg, hvorfor Darko måtte fremlægge tallene. En flyvende udskiftning hvor Danske Bank gik ud og Nordea kom ind.

Et forventet underskud på 44.400 kr. blev lavet om til et overskud på 1.140 kr. i 2021.
I 2022 regner KFD med et underskud på 49.400 kr.

Regnskabet han ses her.

Valgene

Der skulle vælges tre poster i bestyrelsen, kasseren, en bestyrelsespost og suppleanten. Disse var besat af Niels Thomasen, Henrik Niclasen og Kristian Brkic. Her havde Henrik givet udtryk for, at han ikke ville genopstille. Dette gjorde Niels og Kristian dog.

Niels blev genvalgt til kasserer, ingen modkandidater.

Den ledige bestyrelsespost var der inden mødet tre, som stilte op, Ahmad El-Achi, Henrik Adamsen og Morten Kuld Jacobsen. Her havde Morten dog trukket sit kandidatur. Men på aftenen stillede Mirza Hasanbasic også op. Og det var sidstnævnte, som blev valgt ind i bestyrelsen.

Kristian blev genvalgt til suppleant, ingen modkandidater.

Bjarne Nygaard og Mogens Højreby fortsætter som revisorer, mens Preben Jacobsen fortsætter som revisor suppleant.

Færøerne

Her var der indstillet 7 dommerkollegaer, hvoraf Tom K og Søren Hjort Knudsen var dem med flest stemmer.

Inden 2. stemmerunde trak Tom K sig, og sendte dermed Søren til Færøerne.

Årets KFD’er

Når jeg siger Tom, så siger I K.

– Tom

– K!!!

Stort tillykke til Tom K som årets KFD’er!

Der skal lyde et tak til alle medlemmerne for et fint år. Og en kæmpe tak til alle fremmødte. Vi glæder os til 2022! 🙂

– Bestyrelsen

Hi, I’m Oliver Simbold