Årets afslutningsfest var noget helt andet. Vi blev smalet op af en bus hhv. ved DGI-Byen og Friheden Station. Herfra kørte vi til Tune Hallerne, hvor aftenens festligheder skulle finde sted. Undervejs kom vi i god stemning ved musik, drikkevarer og røverhistorier.

Da vi ankom til Tune Hallerne, var der flere drikkevarer. Og der blev selvfølgelig serveret stegt flæsk og kylling

Efter maden kom aftenens første underholdningsindslag – komikeren Morten Korsgaard.

Herefter var vi nået til årets kåringer. Her blev året fighter Alexander Tobiassen. Alexander havde været udsat for en ærgerlig situation i en af hans kampe. Men dette satte ikke en stopper for Alexander! Han førtsatte med at dømme, og har deltaget i alle KFD’s arrangementer i år. Alexander har blot været dommer i 1,5 år, men har allerede fået smag for KFD’s fællesskab.

Årets talent blev Søren Knudsen. Søren har arbejdet meget seriøst og har været meget systematisk i sin udvikling, hvilket har båret frugt. Til at overrække årets talent, var den tidligere talentchef, Bjarne, standin for Lars Møller.

Talenterne ville også have ordet, og det fik de. Her takkede de for støttet til talentprogrammet, som alle KFD’s medlemmer bakker op om. Talenterne havde gaver Lars Skibild og Darko som tak for deres bidrag til talentgruppen. Der var også en gave til Bjarne som tak for han tid som talentchef.

Nu var alt det formelle overstået, og Rene Aagerup tog over, og stod for årets hestevæddeløb. Har var det lane number 6 – fadbamsen, som vandt. Der var hun tre, som havde spillet på nummer 6, hvorfor de kunne dele lidt over 700 kr. imellem dem. Det skal lige siges, at to af vinderene var Rene Aagerup og Christian Jensen, altså de to, som stod for at kaste terninger og rykke hestene…

Ellers stod den på fri leg indtil bussen kom og hentede os kl. 23. Tiden blev blandt andet brugt på beerpong.

Hvad der skete, da vi blev sat af ved DGI-Byen, vil jeg lade stå i det uvisse.

Categories: Nyheder