Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/add-local-avatar/avatars.php on line 1410 Indrangering for foråret 2021
Maytham er ny mand i KS.

Trods DBUK’s udmelding om, at der ikke ville ske det store i indrangeringen grundet udviklingerne er udeblevet til fordel for vejledninger, er der alligvel sket lidt. Du kan se indrangeringen her.

 

I KS har vi fået tre nye KFD’ere.

Den første er Maytham Al-Aalwan, som tidligere har været en del af KFD’s talentgruppe. Vi fangede Maytham, for at få en kommentar om hans oprykning. “Jeg er meget begejstret og glad for min oprykning. Det har været en hård og lang kamp, hvor jeg har kæmpet med skader. Det hårde arbejde har vist sig at give pote. Til slut vil jeg gerne takke mine dommerkollegaer for opbakningen.

Lucas tilslutter sig sin far i KS.

Et af vores nuværende talenter, Lucas Ilsted, er også rykket i KS. Lucas bliver med sine 19 år KS’s yngste dommer. “Jeg må indrømme at min oprykning kom bag på mig. Det havde jeg ikke regnet med, selvom man selvfølgelig håber på det hver gang mailen bliver sendt ud omkring oprykningerne. Jeg ved også det fra nu af kun bliver endnu hårdere arbejde end det har været før, men med et netværk af støttende personer omkring mig er jeg sikker på at arbejdet nok skal blive klaret. Talentgruppen har givet mig en hel masse, og jeg kan skrive tusinde sider omkring alt hvad hvad jeg har fået ud af det. Men vigtigst af alt har talentgruppen givet mig modet, troen og værktøjerne til at klare udfordringerne ikke kun på banen som leder men også ude for banen som leder i sit eget liv.” Lucas følger desuden sin far, Peter Ilsted, trop, så nu er far og søn begge i KS.

Søren er fast inventar til vintertræning i Prismen.

Mathias Baltsen som blev dommer i 2016, skal fra foråret også være triodommer.

 

I serie 1 er der 4 nye KFD’ere. En af dem er endnu et af vores nuværende talenter, Søren Knudsen. Adspurgt om talentgruppen havde været en faktor i Sørens udvikling sagde han: “Du kan tro at talentgruppen har gjort noget for min udvikling som dommer, men også som menneske! Talentarbejdet har virkelig hjulpet med at udvikle mine lederegenskaber og kommunikationskompetencer og meget meget mere. Den måde vi arbejder med os selv og vores udviklings punkter såvel før som efter kampen, er virkelig med til at styrke en som dommer. Det er mega fedt at KFD har en talentgruppe, og jeg er meget taknemmelig for at være en del af den. Jeg kan kun anbefale folk at søge ind, hvis de overvejer det. Så alt i alt er jeg utrolig glad for at rykke op og mega taknemmelig for at være en del af KFD’s talentgruppe. Så tak til alle der har hjulpet os i talentgruppen og til alle KFD’s medlemmer for at støtte op om den. Det er mega fedt.” Søren bliver serie 1’s yngste dommer, med sine blot 18 år.

Udover Søren er også Denis Breko, Martin Møller og Victor Agerskov nye i serie 1.

 

I serie 2 har KFD’s nye kvindelige håb, Zascha Jensen, fået chancen. Zascha fik dommerkortet i 2019, og dermed har hun rykket sig langt på relativt kort tid. Flot arbejde!

 

Der skal lyde et kæmpe tillykke til alle de oprykkede dommere. Og til dem, som ikke fik oprykningen i denne omgang – fortsæt det gode arbejde! Går du med drømmen om indrangering eller oprykning kan du se uddannelses- og testkravene her.

Skulle du være lidt nostalgisk, kan du se indrangeringen for 2016 her.

Indrangering for foråret 2021