Igen i år blev der afholdt afslutningsfest i KFD.

Stafetten og stegt flæsk blev byttet ud webcam og banko.

Kristian sammen med resten af medlemmerne på computeren, samt præmierne på gulvet.

Da COVID-19 og regeringens forsamlingsforbud umuliggjorde det at afholde afslutningsfesten på normalvis, måtte vi ty til andre metoder. Kl. 17.00 startede den virtuelle afslutningsfest, hvor Henrik Niclasen fra bestyrelsen bød velkommen. Senere på aftenen kom der også en lille hilsen fra Darko Haramija og Niels Thomasen, som havde været til DFU’s delegeretmøde på Fyn.

Aftenens underholdning var virtuel banko, her var der ti, der deltog i spillet. Kristian Brkic og Oliver Simbold var aftenens nummerpiger, som styrede spillet med hård hånd. Det endte med, at alle deltagerne vandt præmier, disse havde Kristian og Darko sørget for.

Men som de andre år, har der være uddelinger af priser, dette valgte vi ikke at gøre i år, da det har været et meget anderledes dommerår. Men Tom K uddelte i oktober traditionen tro Kampfordelerens fidusbamse, du kan se her hvem der løb afsted med den.

 

Et stort tak skal lyde, til de af medlemmerne, som var med til årets virtuelle afslutningsfest! Det var hyggeligt trods omstændighederne.

Og fra bestyrelsen skal der også lyde et stort tak til alle medlemmerne for et anderledes år. Vi glæder os til at se Jer i 2021!

Gruppebillede af bankospillerne.
KFD’s afslutningsfest 2020