Tirsdag den 10. november havde KFD’s talentgruppe besøg af Lars Skibild, der fortalte alt om det videre forløb, krav og forventninger til talentdommere. Vi fik set hele strukturen og hvordan man arbejder med talenter i RTG/CTG.
Vi fandt hurtigt ud af, at det kunne være en lang og snørklet vej for nogle og lettere for andre, men at man ikke kom langt uden hårdt arbejde. Man skal eksempelvis havde fuldstændig forventningsafstemt med familien og arbejdet, så man kan have 100% fokus på de dommeropgaver der tilfalder en.
Vi fik også at vide, hvad der var et must som talentdommer: man skal have helt styr på teorien og fysikken. Hvorfor spørger nogle så? Jo, fordi det er noget man altid selv kan ændre og arbejde på, så der skal du altid være 100% fit både til en fysisk test eller teori.
Så er det selvfølgelig også godt at have lederegenskaber som dommer (nok også et must😉) og kunne tage imod feedback og kritik, altså at kunne kigge indad.
Vi fik også at vide, at det var meget vigtigt at man også vægtede det sociale meget højt, så man ikke altid har “albuerne” fremme, man skal huske på at “dem man møder på vej op, møder man også på vej ned igen”
Alt i alt, et rigtig spændene og inspirerede oplæg af Lars Skibild, hvor alle unge talenter i KFD var spørgelystne og nu ved hvilke krav, der er for at komme endnu længere op i dommersystemet.
Lærerigt indblik i CTG og RTG verdenen med Lars Skibild fra RTG