Efter nogle måneders pause grundet Corona, ruller bolden endelig igen!
Vi har derfor fanget KFD’s 1. divisions linjedommer, som var til kamp i weekenden.

 

Hvordan gik kampen? Hvem spillede og hvad blev den?

Jeg var nede i Køge, hvor HB Købe tog imod Hvidovre IF. Kampen blev 1-1.
Jeg synes selv, at kampen gik ganske fint. Jeg skulle lige banke lidt rust af selvfølgelig, men for mig var det en fin start.

Spillerne med afstand, mens Christian ser til i baggrunden

Hvilke anderledes ting var der før, under og efter kampen?

Før: Da vi ankom (delvist omklædte) blev vi anvist vores sted på tribunen, som skulle agere vores “omklædningsrum”.  Der stod et bord med vand og håndsprit og fire stole. Vi gennemgik de nye protokoller og fik snakket med holdlederne om, hvordan vi gjorde – hvor sad udskiftningsspillerne, hvor varmede de op og sådan nogle ting.

Under: Det var meget det samme – fodbold er jo fodbold. Dog var opvarmning af udskiftningsspillere anderledes da de skulle varme op bag målet i den ende tættest på deres udskiftningsboks (i begge halvlege for at de ikke skulle krydse hinanden).
Derudover lå der flere bolde rundt om banen, og bolddrengene skulle blot spritte de bolde, som røg ud over banden af og lægge dem langs siden.

Efter: Efter kampen var egentlig også meget, som det plejer. Dog foregik det stadig på tribunen. Men vi snakkede stadig kampen igennem og observartøren måtte ikke komme hen til os og holde samtale.

 

Hvordan har det fungeret at blive testet for at kunne deltage i kampene?

Jeg synes faktisk, at det har fungeret rigtig godt. Jeg er taget til Farum Park, hvor jeg har kunnet møde ind tidligt morgen for at blive testet. Dernæst har jeg kunnet nå på arbejde. Det har altså ikke gået ud over mit arbejde som pædagog.
Rent praktisk skal vi testes hver uge, begyndende den uge, hvor man har runde. Man skal altså også testes, selvom man umiddelbart ikke har kamp i weekenden.

Hvordan har du holdt dig skarp i pausen?

Jeg har faktisk prøvet at holde mig så meget som muligt til det program, jeg normalt træner. Jeg kan selvfølgelig ikke gå i fitness, så derfor har vi her hjemme investeret i nogle træningselastikker og et ab-whell. Derudover har vi været kreative og brugt de ting, vi har herhjemme som belastning – en pose med forskellige tunge ting fx.
Det er selvfølgelig ikke det samme, som at have fuldt kampprogram, men jeg synes, jeg har fået det bedste ud af det, så jeg var klar til, at det gik i gang igen.

 

Hvordan var det endelig at være tilbage på banen?

Det var helt fantastisk jo! Jeg havde første kamp efter Corona 30/5 og den seneste var altså 29/2. De har været tre lange måneder uden fodbold, så at få lov til at komme ud igen var en fantastisk følelse! Jeg tror også, min kæreste syntes, at det var rart at få mig ud af huset igen?

Christian er ude af huset
Coronabold med Christian Vilhelmsen