Jihad og Armash i Malaga, på træningstur med talenterne

Jeg har altid syntes at det var en smule udfordrende at beskrive sig selv, uden at det kommer til at lyde som en form for ansøgning, men når nu det kan være relevant at skulle fortælle andre om en selv, er det fornuftigt lige at opremse de kolde kedelige facts om mit liv. Jeg er 24 år, og har dømt fodbold siden 2016 og er indrangeret i Københavnerserien. Jeg er kandidatstuderende på KU, og er i øjeblikket i gang med at skrive speciale i mit hovedfag som er historie, mens jeg har et sidefag på idræt. Jeg blev en del af KFD’s talentprogram for snart 2 år siden, og kan uden at være i tvivl, cementere at det har været det absolut fedeste jeg har været med til siden jeg blev dommer. Venskabet og læringen kan ikke sammenlignes med noget andet.

– Til det lidt mere spændende og det de fleste lige tænker nu – Hvorfor i alverden hedder du Jihad? Er det ikke noget med krig og en ubehagelig episode engang i USA 2001.. Jeg foretrækker faktisk ikke at skulle forsvare mit navn, men at jeg i stedet gerne vil kendes ud fra mine personlige egenskaber, og på den baggrund føler jeg ikke at en skriftlig beskrive af mig selv, kan give et retsmæssigt billede af mig, og jeg vil helst undgå at tilgivekende en masse positive tillægsord til min person. Jeg vil dog gerne åbenlyst fortælle at jeg har en ambition om at skabe så god en relation til samtlige af mine dommerkollegaer, og at der ikke skal være nogen der holder sig tilbage fra at hilse eller tage kontakt til mig til når vi ses til vores fantastiske arrangementer, når vi nu engang kommer på den anden side af krisen. Jeg vil også stræbe mig (Okay, jeg afslører nu faktisk her at min navn faktisk betyder at stræbe og anstrenge sig efter sit bedste, og er et ganske almindeligt navn i Egypten hvor jeg kommer fra) efter at selv være bedre til at tage kontakt til jer alle, så vi får mulighed for at lære hinanden at kende, på bedst mulig måde 🙂

Jihad

KFD talent – Jihad Talat