Det er nok ikke gået nogle dommeres næse forbi, at DBU K offentliggjorde årtiets første indrangering i sidste uge. Peter Kjærsgaard er flyttet, hvorfor KFD pt. ikke har nogle superligadommere – og så alligevel har vi alligevel ”aktier i én”. I slutningen af sidste år blev Jonas Hansen forfremmet til ny superligadommer, men står ikke på indrangeringslisten. Jonas er faktisk medlem af to dommerklubber, hvoraf den ene er KFD (passiv medlem). Jonas træner tit med om torsdagen i Prismen. Så fra alle os i KFD skal dér lyde et stort tillykke med den nye flotte oprykning til Jonas.

Jacob Clausen er ny KS-dommer

Henrik Sønderby forsætter sin imponerede linjedommerkarriere i Superligaen og skal i gang med sin 17. sæson i landets bedste række. I 2. division har Yasin Seker og Christian Hansen valgt at smide fløjten til fordel for linjedommerflaget, mens Tinna Christensen er stoppet pga. skader.

Kigger man på vores lokale rækker er bl.a. Iman Huseen Umar, Jacob Clausen og Jihad Ezat alle rykket op i Københavnerserien. De har alle været – eller er med – i KFD’s talentprogram, hvilket helt sikkert har været med til at hjælpe dem godt på vej. Dette gjorde, at der bl.a. blev plads i serie 1 til Christian Slot, Kenan Vural, Lucas Ilsted og Morten Kuld.

Vi har pt. også to meget talentfulde kvindelige dommere, som er på vej frem. Kristina L. S. Hansen er ny serie 1 dommer og det er kun 2 år siden, at hun tog dommerkortet.  Freja S. Jensen er ny dommer i serie 2 og er også kommet hurtigt frem trods hendes unge alder!

Vi har ikke nævnt alle, som er rykket op. Men der skal lyde et kæmpe stort tillykke til alle de dommere, som er rykket op. Og til de dommere – som denne gang ikke rykkede op – er det bare med at forsætte det gode arbejde. Husk at tilmelde dig de kurser hos DBU K, hvor du kan dygtiggøre dig som dommer. Derudover har DBU K også temakurser, som både kan styrke dig som dommer og menneske.

Årets indrangering kan du finde her. Skulle du være lidt nostalgisk, kan du se indrangeringen for 2015 her.

Iman og Muhammed dømmer nu i samme række.

Categories: Nyheder