Når ministerier og andre private aktører arrangerer private fodboldkampe, stævner, turneringer er KFD oftest den fortrukne samarbejdspartner, når de skal bruge en dommer. Udover det sædvanlige honorar og km.-penge til dommerne, bliver disse kampe pålagt et mindre kampgebyr, som går til KFD.

Jan Pedersen hygger til teorimesterskabet

Dags dato er der i indeværende år indsamlet 16.050 kr. i kampgebyrer, som er havnet direkte i fælleskassen.  Pengene bliver f.eks. brugt til gratis sandwich i teoriaftenerne, leje af Prismen, talentprogrammet og til at holde deltagerprisen nede til KFD’s årlige teorimesterskab og afslutningsfest.

Der er mange dommere, heriblandt også en enkelt elitedommer, som har taget et tørn og dermed været med til at bidrage til fælleskassen og der skal lyde en stor TAK til alle disse dommere. Der skal dog lyde en ekstra stor tak til Anders Friis Hansen, Claes de Flon, Henrik Adamsen, Jan Pedersen, Karim Tagi og Jørgen Thestrup. De hører nemlig til de dommere, som har dømt fleste kampe for KFD i indeværende år.

 

Kasper Madsen dømmer også kampe for KFD

Fra to af vores store kunder – Advokatturneringen og Ingeniørturneringen – er der i øvrigt mange roser til alle de dommere, som har været med til at gøre en forskel på banerne under deres kampe.

Bestyrelsen har i øvrigt besluttet, at dømmer man over 10 kampe for KFD, kommer man gratis med til afslutningsfesten lørdag d. 9. november.  Til sidst skal der også lyde en stor tak til ”Das Kampverteiler” alias Tom K, for at holde styr på kampe og dommere samt udbetaling af honorarer, når disse er løbet ind på KFD’s konto. Så forsæt endelig med at byd ind på kampene fra Tom K. Det giver penge til fællesskabet:-)

Categories: Nyheder