Over 100 veloplagte KFD’ere lagde lørdag vejen forbi Frederiksberghallerne, for sammen at fejre KFD’s 75 års fødselsdag. Og det var dejligt at se, hvor broget en skare, som havde tilmeldt sig festen.  Elitedommere, breddedommere, talentdommere, æresmedlemmer og sidst, men absolut ikke mindst, fem af KFD’s formænd gennem tiderne havde lagt vejen forbi, for sammen at hylde og fejre KFD’s 75 års fødselsdag.

René, Orla og Søren

Kl.18.30 kunne aftenens veloplagte toastmaster – Lars Møller Hansen – byde velkommen og han kunne præsentere ét yderst varieret program for aftenen, startende med tryllekunstner Sunny Cagara.  Han formåede at fange alle aftenens gæster opmærksomhed med et fantastisk varieret show, hvor han bl.a. tryllede, stjal mobiltelefon og en taske, samt krydrede underholdningen med en lun form for humor.

Jubilæumsudvalget havde også sørget for lotteri denne aften med mange flotte præmier, som der blev trukket lod om hver time, blandt de tilstedeværende dommere. Her vandt Oliver Bak bl.a. to billetter til den udsolgte landskamp mellem Danmark og Schweiz, men da han ikke havde mulighed for deltagelse denne aften valgte han i ægte KFD-ånd ikke at modtage billetterne, som der i stedet for blev trukket lod om på ny. Stærkt signal, Oliver!

Der blev også holdt flotte taler af KFD’s nuværende og tidligere formænd (Niels-Erik, Bjarne, Frank, Ruben og David) og alle taler blev krydret med sjove anekdoter.

Katrine, Silvia og Kristina

KFD’s Kim V. Larsen havde ikke mulighed for at deltage i jubilæumsfesten, men havde i stedet for skrevet to sange, som blev sunget i kor af alle de fremmødte. Tak for det, Kim! Du kan se sangene her og her.

Bestyrelsen havde modtaget en række indstillinger af dommere, som andre dommerkollager mente, at de havde/har gjort et kæmpe arbejde i KFD og derfor burde indstilles til en sølvnål for deres sublime arbejde i og for KFD. Der blev derfor yderst fortjent og til stående ovationer uddelt sølvnåle til Mogens Højreby, Frank Kanlund, Bjarne Nigaard og Niels Thomasen af KFD’s formand David Nissen.

Kl. 24.00 oprandt dagen, hvor KFD blev 75 år og det blev skålet ind på fornemmeste vis af de fremmødte. Herefter var der den sidste lodtrækning om aftenens hovedpræmie i lotteriet – som var et gavekort til en fodboldrejse – og den blev vundet af KFD’s effektmand Mogens Højreby.

Mostafa og Tonni

Lokalerne var booket til kl. 01.00, men her kom unge Møller igen på arbejde, da KFD’erne ikke var færdig med at feste endnu. Efter tætte forhandlinger fik Lars indført forlænget spilletid på 2 x 30 min for aftenens gæster. Og en time senere forsvandt de sidste gæster hjem eller ud i Københavns pulveriserende natteliv.

Der skal lyde en stor tak til alle de mange KFD’ere, som var mødt frem denne aften og var med til at gøre det til en fantastisk fest, hvor KFD’s fantastiske fælleskab endnu engang viste sig fra sin bedste side. Og nej, du skal ikke vente 25 år på næste KFD-fest. Allerede lørdag d. 9. november gør vi det igen! Her holder KFD   den årlige afslutningsfest på Cafe Stafetten, hvor der med garanti igen vil blive festet til den lyse morgen.

Categories: Nyheder