Kære KFD

Først og fremmest tusind tak for tilliden ved at stemme mig ind i bestyrelsen. Jeg glæder mig til at betale tilbage til fællesskabet.

Jeg er 24 år og bor alene i egen lejlighed i Sydhavn.

Til dagligt arbejder jeg som pædagogmedhjælper i en børnehave i Hellerup.

Jeg har tidligere afsluttet en HTX eksamen på Sukkertoppen i Valby. Derefter aftjente jeg min værnepligt i Den Kongelige Livgarde.

I løbet af efteråret søger jeg ind på politiskolen.

Jeg startede som fodbolddommer ved et tilfælde. Jeg både spillede og trænede et U15 hold i Hellas, da jeg som 17 årig blev tilbudt at tage dommerkortet, så jeg kunne dømme nogle kampe for klubben.

Interessen for dommergerningen steg i takt med at resultaterne som træner udeblev. Derfor stoppede jeg som træner  januar 2013, hvor jeg fik dommerkortet.

Jeg fik tildelt en vejleder, Jonathan Nilton. Han var meget afgørende for at jeg fortsatte med at være dommer og medlem af KFD.

Jeg blev i sommeren 2015 indrangeret for første gang, dengang direkte i serie 2.

Efter et halvt års orlov i 2016, da jeg aftjente min værnepligt i Den Kongelige Livgarde, kom jeg tilbage på banen det sidste halvår af 2016.

Nytårs indrangeringen 2017 blev jeg rykket op i serie 1, samtidig med at jeg blev optaget i KFDs talentprogram under Bjarne Nigaards vinger. Her fik jeg tildelt en mentor, Michael Poulsen. Jeg var med i talentprogrammet fra dets start til jeg overgik til DBUs talentprogram i RTG3.

Jeg er utrolig glad og stolt over at have været med i KFDs talentprogram, det har givet mig mange værktøjer til dommergerningen, men også til livet. Derudover har det givet mig nære relationer til de andre talenter.

Sommeren 2018 rykkede jeg videre op i KS (og samtidig i RTG) hvor jeg lå i et år, da jeg her i sommer rykkede op i DS.

Vi ses på banerne og til de kommende KFD arrangementer.

Oliver har altid haft en drøm om at blive pilot, men må nøjes med at lave flyveren på banen
Kend din bestyrelse – Oliver