Så er det ved at være sidste chance for tilmelding til ”åben udvikling”, som jo finder sted på tirsdag d. 9. april på Hvidovre Stadion. Er du ikke tilmeldt endnu, så får du lige tre gode grunde til hvorfor du skal tilmelde dig.

KFD’s fælleskab

KFD’ere til åben udvikling for et par år siden

Der er ikke noget bedre end at sidde og se en fodboldkamp sammen med gode venner og kollegaer.  Du får denne aften mulighed for at se, følge og drøfte kampen sammen med dine dommerkollegaer fra KFD, ligesom du også lærer dine dommerkollegaer bedre at kende.

Nogle af Danmarks bedste dommere leder kampen.

Peter Munch og Christian Brixen kan du til hverdag opleve i Superligaen. Brixen er endvidere også FIFA-linjedommer og smider man de to sammen med tidligere linjedommer i Superligaen, Darko Haramija – får man en meget stærk trio, som sammen skal lede kampen mellem Hvidovre og KB.

Kampens udvikler

Martin Wulff er kampens udvikler og han er en af de få dommere – som i sin aktive karriere – både har fungeret som dommer og linjedommer i Superligaen. Martin startede som dommer i Superligaen, men valgte efterfølgende at gå linjedommervejen. Og det gjorde han så godt, at han også meget velfortjent blev FIFA-linjedommer. Så det er en kompetent herre, som skal lede dagens udvikling. Så er du dommer eller udvikler, vil du helt sikkert få nogle guldkorn med hjem efter udviklingen.

Hele arrangementet er gratis og vi mødes til fælles spisning kl. 19 i restauranten under hovedtribunen.

Sidste frist for tilmelding er fredag d. 5. april og der sker på kfdtilmelding@hotmail.com

Åben udvikling d. 9. april