Deprecated: Required parameter $renewal_order follows optional parameter $amount in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php on line 597 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php:597) in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444 Fortællinger fra dommerverdenen – af Johan Bay – KFD
KFD
Nyheder

Fortællinger fra dommerverdenen – af Johan Bay

“Jeg har efterhånden deltaget ved mange forskellige turneringer i flere lande. Jeg var i mit første år som dommer til Limone Cup i Italien, og efterfølgende har jeg været i både Spanien og Portugal for at dømme. Jeg har ligeledes deltaget ved Dana Cup 7 år i træk nu og skal til mit 8. år til Juli. Dette er ikke blot én oplevelse, jeg vil remse op – men en substans, en større mening. For der findes de fede oplevelser som dommer på banen, men der findes også de fede oplevelser som dommer udenfor banen – og det er lige netop sidstnævnte, der holder mig som aktiv fodbolddommer. For jeg kan ikke tælle på to hænder, alle de fede venner og oplevelser, jeg har haft – især til Dana Cup.

Johan Bay på banen uden brækket fod.

Én oplevelse, jeg især vil fremhæve, var da jeg i januar 2014 fik besøg af Tobias Altehenger, der også i en periode var medlem hos KFD. Jeg mødte ham året forinden til Dana Cup, hvor han præsenterede sig selv (på dansk) på trods af hans tyske afstamning. Det viste sig, at han skulle læse Dansk på Københavns Universitet. Jeg tilbød ham, at han kunne få lov at bo hos mig, indtil han fik en bolig. Tobias ankommer i slutningen af Januar med tog fra Tyskland, og han boede hos mig godt en uge, inden han fik sin lejlighed. Vi så efterfølgende hinanden flere gange i København, hvor han også introducerede mig for flere af hans venner. Den ene Jan, som også deltager ved Dana Cup. En anden, Thorsten, som gør det ligeledes. Tobias rejste hjem til Köln i Tyskland om sommeren, og det var bare grobund for et godt venskab. Fire år senere har jeg været i Köln tre gange for at besøge både Tobias, Thorsten og Jan en gang hver, og jeg har planlagt et besøg til Tobias i løbet af sommerferien. Jeg har fået en enormt god ven i Tobias og mange andre ved at deltage ved Dana Cup. Nu var det her blot ét eksempel på, hvordan venskaber kan opstå – og jeg håber, at det kan være inspiration for andre ?”

Med venlig hilsen

Johan Bay

Dana Cup 2018 finder sted i Hjørring fra mandag d. 23/7 til lørdag d. 28/7. Johan tager igen i år til Dana Cup, dog uden at dømme, da han pt. har brækket foden. Men du vil formodentlig kunne se ham hjælpe til på dommerkontoret eller i Juryen.

Hi, I’m René Krarup