I september måned sender KFD for 8. gang en trio til Færøerne. På dette års generalforsamling blev den første KFD’er valgt og det blev jo som bekendt Christian Hansen. De to sidste dommere – som skal med på denne fantastiske tur – bliver valgt af henholdsvis breddedommerudvalget og bestyrelsen.

Lars skal til Færøerne
Lars skal til Færøerne

Breddedommerudvalget har peget på Lars Møller Hansen, som deres repræsentant. KFD fangede Lars for en kommentar: ”Jeg er utrolig glad og beæret over at være udtaget til Færøerne. Da jeg fik beskeden, tænkte jeg ‘for pokker, bare jeg nu kan den weekend, for det her vil jeg ikke gå glip af!’ Og heldigvis kan jeg tage af sted. Jeg er sikker på, det bliver en af de oplevelser, der skiller sig ud, når jeg en gang kan kigge tilbage på dommerkarrieren. Jeg glæder mig rigtig meget til kampen deroppe og hele turen, og det er stærkt, at KFD giver denne mulighed til en breddedommer som mig. Det sætter jeg stor pris på!”

Bart er klar til kampstart
Bart har pakket tasken og er klar til at rejse

 

Bestyrelsens valg er i år faldet på Bartlomiej Wilkowski (Bart), som en tak for hans store arbejde gennem årene med hjemmesiden.  ”Det glæder mig at få muligheden at repræsentere KFD på Færøerne. Jeg ser frem til en fantastisk tur og glæder mig til at danne trio sammen med Lars Møller og Christian Hansen. Tak for det!”, lyder det fra en glad og stolt Bart.

KFD ønsker trioen god vind på Færøerne.

Trioen til Færøerne er nu fuldendt