KFD
Nyheder

Så kom indrangeringen….

Nogle dommere vil mene, at der er juleaften ca. hvert halve år. Der er selvfølgelig den traditionsrige juleaften i december. Men for nogle dommere er det også en form for juleaften, når DBU og DBU-K i slutningen af juni måned melder indrangeringen ud for det kommende år. Og i den

David Nissen er ny DS-dommer
David Nissen er ny DS-dommer

forgangne uge modtog nogle dommere så en lille gave, i form af en oprykning til at dømme i en ny række efter sommerferien. Og det var en sand fornøjelse at læse den kommende indrangering, da flere KFD’ere nu skal dømme i nye rækker.

Der skal fra KFD lyde et stort tillykke til Christian Hansen og Mostafa Seyfi, som har taget turen fra DS til 2.division.

Vores FIFA-futsal dommer David Nissen kan også gøre sig udendørs og skal i den kommende uge dømme i Danmarksserien. René Thunø overhalede ”de unge” i serie 1 og skal dømme i københavnerserien i den kommende sæson.

Maytham er ny serie 1 dommer
Maytham er ny serie 1 dommer

Armash Khan og Maytham Al-Aalwan fra KFD’s talentprogram forsætter deres togt op gennem rækkerne og skal i den kommende sæson dømme i serie 1. De får følgeskab af 43-årige Christian Jensen, som viser at alderen ikke altid hindrer én i at avancere.

Mirza Hasanbasic, Lasse Lorensen, Peter Wagner og Rabei Elkhatib skal dømme i serie 2 fra efteråret, mens bl.a. Morten Kuld Jacobsen og Martin Therkildsen skal dømme i serie 3.

Der skal lyde et stort tillykke til alle dommere – også dem som vi ikke fik nævnt – som er rykket op. Og til de dommere – som denne gang ikke slap gennem nåleøjet – er det blot at sige: Forsæt det gode dommerarbejde, måske er det dig, som rykker op næste gang…..

Morten Kuld er ny serie 3 dommer
Morten Kuld er ny serie 3 dommer

Traditionen tro vil du hen over sommeren kunne læse små historier med nogle af de ny oprykkede dommere. God sommer til alle!

Hi, I’m René Krarup