KFD
Nyheder

Bonderøven siger på gensyn

”Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg er en skide bonderøv fra Lolland, og nu hiver rødderne (eller roerne) i mig. Så min kæreste og jeg har solgt vores lejlighed og flytter fra København og tilbage til Sydhavsøerne til august.”

Brian Pejter
Brian Pejter

”Det betyder desværre en afsked med fodbolden i København, men inden vi smutter afholder min kæreste og jeg en lille kom-forbi-og-sig-på-gensyn ting.

Så i frygt for at glemme at invitere nogen, er her en åben invitation til jer, der ønsker at sige på gensyn. Det bliver afholdt fredag den 12. maj fra klokken 12.00 og frem. Man kan komme og gå, som man lige har lyst. Det bliver holdt i vores lejlighed på Dalføret 1, 2.tv, 2300 København S. Ellers ses vi på banerne, indtil jeg flytter”

 

Sådan skrev Brian Pejter på Facebook for nogen tid siden, og jeg er opdraget sådan, at man aldrig skal sige nej til en invitation – så jeg dukkede naturligvis op for at sige på gensyn til Bonderøven.

Silke og Brian
Silke og Brian

 

Brian der i øvrigt fylder 29 år i dag, hvor disse linjer skrives står for mig som en rigtig gentleman – et ord er et ord, og en aftale bliver overholdt.

Sammen med kæresten Silke, har Brian købt en nedlagt præstegård i Øster Ulslev.

I det næste års tid vil man stadig kunne se Brian i København – han skal pendle mellem Korsbæk og København et par gange om ugen, mens Silke har fået job i Rødby

Brian har lovet at virke som ambassadør for KFD, hvis en tur til Hamborg igen skule komme på tale – så vi kan få fyldt bussen op med lollændere.

Præstegården er så stor, at nevøen allerede har fremlagt planer om en fodboldbane på grunden.

Herfra skal lyde et tak for indsatsen, som medlem af vores redaktion, på gensyn din herlige bonderøv

Hi, I’m Tom Kristensen