Deprecated: Required parameter $renewal_order follows optional parameter $amount in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php on line 597 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php:597) in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444 Workshop for nye dommere – KFD

Workshop for nye dommere

Loading Map....

Hvornår
Date(s) - 18 May 2016
5:30 PM - 9:00 PM

Hvor
Tagensbo Skole

Kategorier No Categories


Onsdag d. 18. maj kl. 17.30 inviteres alle dommere uddannet i 2014-2016 til KFD’s workshop for nye dommere. Det vil blive en intensiv og lærerig aften med slut kl. 21.00. Aftenen vil byde på både teoretiske og praktiske elementer, der vil give dig som ny dommer en række konkrete værktøjer, som du vil kunne bruge allerede i din næste kamp, og som vil hjælpe dig til din videre udvikling som fodbolddommer.

Vi vil i blandt andet, tage fat i de mest hyppige problemstillinger man møder som ny dommer både på og uden for banen, konflikthåndtering med fokus på ungdomskampe, gode dommertekniske råd og meget mere. Aftenens sidste del vil være en praktisk del, som vil være en introduktion til selvstændige træningsøvelser med fokus på brug af fløjte og kropssprog.

Tilmelding er påkrævet senest d. 8. maj ved at sende en mail med navn og dommernummer til jon@than.ninja. Der vil være aftensmad for de tilmeldte. Såfremt man ikke kan/ønsker at spise med, er det også muligt blot at møde kl. 18.00, hvor det formelle program starter. Ønsker man IKKE aftensmad skal dette anføres i tilmeldingen.