KFD’s afslutningsfest 2022

Map Unavailable

Hvornår
Date(s) - 12 Nov 2022
6:00 PM - 11:45 PM

Hvor
Restaurant Karetten

Kategorier


UDE GODT MEN HJEMME BEDST! 

Der er nu mindre end en måned til årets afslutningsfest, som finder sted lørdag den 12. november 2022.

Sidste år kastede KFD sig ud i at afholde afslutningsfest i Tune Hallerne. En succes blev det, men desværre et stykke fra vores elskede københavnske omgivelser.

Efter at Stafetten lukkede, er vi fortsat på udkig efter vores næste stamsted for afslutningsfesten. Sidste år blev det Tune Hallerne, i år rykker vi tilbage til København, nærmere bestemt Restaurant Kareten, Hollænderdybet 1, 2300 København S.

Kl. 18.00 starter festlighederne, hvor vi vil starte med at spise os mætte i god mad. Her kan du enten vælge mellem stegt flæsk eller kylling. KFD giver den første øl/vand til maden.

Kl. 19.30 er det tid til underholdning udefra, mens vi traditionen tro har diverse kåringer så som årets KFD’er, årets fighter og årets KFD-talent.

Herefter er der fri leg og hygge med dine dommerkollegaer indtil Kareten lukker. Herefter er natten stadig ung, hvorfor der er mulighed for at tage videre i byen på egen hånd.

Prisen for alt dette er blot 75 kr. Vi er blevet nødsaget til at skrue prisen en smule op, idet priserne er steget. Dette gør vi, så vi fortsat kan give tilskud til vores medlemmer de næste maaaange år. Betalingen opkræves på dagen.

Tilmelding
For tilmelding skal du skrive en mail til kfdtilmelding@hotmail.com hvor du skriver: navn, dommernummer og hvad du vil spise. Fx “Darko Haramija, 20837, Stegt flæsk”.

Tilmeldingen skal ske senest fredag den 4. november. Afbud efter den 4. november vil medføre, at man betaler den fulde pris på 200kr., så fællesskabet ikke skal hæfte for det.

Vi glæder os til at sætte punktum for et godt år sammen med jer!

– Bestyrelsen