Map Unavailable

Hvornår
Date(s) - 6 Oct 2022
5:00 PM - 8:00 PM

Hvor
Hollænderhallen

Kategorier


Kegle aften

Prøv dine bowling skills i en verden der minder om bowling, men alligevel har sine udfordringer.

Keglespil er en sportsgren, hvor formålet er at vælte flest kegler på 120 skud, idet man kaster en kugle, der skal vælte op til ni kegler, som er placeret i diamantform for enden af en keglebane.

Bane: Kegleanlægget består af flere sektioner. Den del af anlægget, som kuglen triller på, kaldes løbefladen, som er 23,5 m lang og 35 cm bred, er lavet af træ og har en stigning på 10 cm fra start til slut. Foran løbefladen er afsætningsbanen, hvor kuglen kastes. Denne sektion er 5,5 m lang og har samme bredde som løbefladen. På hver side af afsætningsbanen er der en tilløbsbane til keglespilleren. Løbefladen har en hulning på maks. 4,5 mm på midten af banen, som dog udjævnes 12,5 cm før den såkaldte keglestand, hvor keglerne er opstillet. Oven for keglestanden er et automatisk hejseapparat monteret, som ved hjælp af et snoretræk kan rejse keglerne efter hvert kast.

Kegler: Keglerne er massive og har en højde på omkring 40 cm, er 10 cm tykke og vejer ca. 1,7 kg stykket. Hver kegle har en snor i toppen, som er forbundet med hejseapparatet oven over keglestanden og som har en tilpas længde, så de kan vælte frit under spillet, når de er opstillet i diamantform (1-2-3-2-1) med et hjørne vendt ud mod løbefladen.

Kugle: Kuglerne er lavet af kunststof og har en jævn overflade uden huller. Ungdomsspillere fra 8 til 14 år bruger kugler med en diameter på 14 cm og en vægt på 1,6 kg. Fra det fyldte 14. år må spilleren benytte store kugler (standard) på 16 cm i diameter og med en vægt på knap ca. 2,8 kg.

Praktisk info:

Vi mødes ved Dragør klubhus, hvor der er spisning klokken 17.00. Når vi er færdige med spisning, så smutter vi en tur til Hollænderhallen og spiller keglespil fra 18.00 – 20.00.

 

TILMELDING
Pris:
50 kr.
Ret: Gryderet
Deadline for tilmelding: Søndag den 02/10-2022.
Tilmeld dig ved at skrive til kfdtilmelding@hotmail.com.
I emnefeltet skriver du: “Kegleaften”, “Dommer nr. inkl. spisning” hvis ønsker at spise med, ellers nøjes du bare med at skrive “Kegleaften” efterfult af Dommernr.”.