DHL-Stafetten 2024

Map Unavailable

Hvornår
Date(s) - 28 Aug 2024
5:00 PM - 9:00 PM

Hvor
Fælledparken

Kategorier


DHL-stafetten: Træd ned i løbeskoene og stil støvlerne på hylden for en aften

Onsdag den 28. august deltager KFD traditionen tro til DHL-stafetten. Elsker du derfor at løbe gennem duften af grillpølser i den lune aftensol, må du hellere få sendt din tilmelding afsted til kfdtilmelding@fodbolddommer.dk med følgende informationer i emnefeltet: ”DHL-løb”, navn og dommernummer. Frist for tilmelding er 21. august.

Sidste år kom et af KFD’s hold i mål med en historisk tid på 1 time og 40 minutter resulterende i en 9. plads. Efter det flotte resultat bød aftenen på fadøl og hygge. Succesen fra sidste år skal selvfølgelig gentages. Lad os derfor få fyldt holdene op med løbeglade KFD’ere. Med fyldte hold undgår vi også situationerne fra foregående år, hvor svage sjæle måtte gruppepresses til at løbe ad to omgange. Der er også mulighed for at deltage i arrangementet, hvis man ønsker at gå ruten, evt. med andre KFD’ere, der er lige så tiltrukket af idéen om at gå fremfor at løbe. Ønsker man at gå, skal dette blot bemærkes i tilmeldingsmailen.

Da den første løber påbegynder klokken 18, mødes vi senest klokken 17 i Fælledparken. Mødested er ved FCK’s fanshop på hjørnet af Øster Allé og Per Henrik Lings Allé.

Det bliver som vanligt en hyggelig aften med kollegaerne! Og det er ikke bare noget vi siger. I kan selv se hvor hyggeligt det plejer at være på billederne nedenfor.

Husk! Det er muligt at træne op til den nye sæson og DHL-stafetten ved KFD’s sommertræning.

Bedste hilsner
Talentgruppen og Aktivitetsudvalget
Kan være et billede af 9 personer, folk, der står og udendørs
Kan være et billede af 12 personer og personer, der spiller fodbold
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.