Map Unavailable

Hvornår
Date(s) - 5 Sep 2022
5:00 PM - 9:00 PM

Hvor
Fælledparken

Kategorier


DHL-løb: Træd ned i løbeskoene og stil støvlerne på hylden for en aften

Onsdag den 31. august skal KFD traditionen tro løbe med til DHL-løbet. Elsker du derfor at løbe igennem teltområder til duften af grillpølser i den lune aftensol, må du hellere få sendt din tilmelding afsted til kfdtilmelding@hotmail.com med følgende informationer i emnefeltet: ”DHL-løb”, navn og dommernummer.

Sidste år kom et af KFD’s hold i mål med en tid på 1 time og 43 minutter resulterende i en 6. plads, fire pladser over Rigspolitiet. Efter det flotte resultat bød aftenen på fadøl og hygge. Succesen fra sidste år skal selvfølgelig gentages, så lad os derfor få fyldt holdene op med løbeglade KFD’ere. Med fyldte hold undgår vi også situationen fra sidste år, hvor en svag sjæl måtte gruppepresses til at løbe ad to omgange.

Muligheden for at tilkøbe dig en DHL produceret KFD-løbetrøje til lejligheden er nu muligt. KFD vil give et bidrag til disse trøjer, dog vil det også betyde, at man selv skal spæde til med lidt mønt for kun 50 kroner. Trøjen vil sågar også kunne bruges som svedtrøje. Såfremt at du deltager, så bedes du udfylde følgende formular udover den almindelige tilmelding: KFD DHL løbetrøje

Da den første løber begynder med at løbe kl. 18, så vi mødes kl. 17 i Fælledparken (nærmere information om præcist mødested følger).

Så kom og vær med til en hyggelig aften med dine dommerkollegaer og samtidig få trænet lidt kondition! Det bliver enormt hyggeligt!

P.S. Hvis man ikke ønsker at løbe, men bare vil deltage i det sociale, er det selvfølgelig også helt i orden, så skal det bare skrives i mailen.

Frist for tilmelding: 17/08-2022.