Kære KFD´er

Da vores nuværende kampfordeler Tom Kristensen har opsagt sin ”stilling” som KFD´s kampfordeler, søger vi en ny kampfordeler pr. 31.12.2021.

Om jobbet

Bestyrelsen er på udkig efter en serviceminded samt struktureret person, som kan holde flere bolde i luften. Der er rigtig mange kampe mellem april og september som skal fordeles, derfor er det vigtigt at du holder overblikket og at alle kampe bliver fordelt. Kampene er fordelt på alle ugens dage. De fleste kampe som er Ingeniørligaen samt Advokat turneringen, ligger midt på ugen.
Der skal udbetales penge til de dommere som har dømt kampene og derfor vil det være en fordel, at du har lidt kendskab til det.

Om dig

Du skal kunne samarbejde med dommerne, kunderne som bestiller dommerne, samt bestyrelsen.
Du skal kunne holde styr på en hel del dommere.
Du skal være serviceminded.
Du skal være meget struktureret.

Næste skridt

Send din ansøgning hurtigst muligt til formandsmailen på: formand@fodbolddommer.dk. Der afholdes samtaler løbende. Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte nuværende kampfordeler Tom Kristensen på 60 72 96 81 eller formanden Darko Haramija på 51 29 86 80.

Bestyrelsen glæder sig til at høre fra dig.

Stillingsopslag som Kampfordeler i KFD